Sayfa 487/954 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 7626 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by gulahmet167 Yazıyı Oku
    A

Teşekkürler

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadas bu kagit hep olumuydu ben aldim diye olu taklitimi yapiyo bu nasil is neye el atsak kuruyo

4. Yorumları görünce gerçekten şaşırıyorum
    Arkadaşlar burası BIST. Lütfen bunun bilincinde olun.Birileri kaybedecek ki siz kazanacaksınız.Burası bir kumar alanı bunun bilincinde olun..
    Önemli olan sağlam kağıtta pozisyon almak ve sabırla beklemek.Sabırlılar her zaman borsada sabırsızları yener..Kim almış kim satmış hiç önemli değil ve bize fayda sağlamaz sadece kafamızı karıştırır.Çünkü biz küçük bir yatırımcıyız, milyarlık fon değiliz.
    Kağıdın hareket etmemesinin şu andaki tek sebebi bana göre iş bankası üzerindeki baskı..
    Bu kağıtta uzun süre bulunuyorsanız hareket biçimini biliyorsunuzdur.Bilanço sağlam mı, kar ediyor mu, yönetim güvenilir buluyor musunuz? Bunlara evet cevabı verebiliyorsanız daha ne olsun..
    Bu yalnızca benim şahsi düşüncemdir faydalı olur diye paylaşmak istedim.Herkesin aklı var al veya sat diye tavsiyem yoktur.Teşekkür ederim.Saygılarımla..

5. 84 krş.....banka hissesi mi olur...

6.  Alıntı Originally Posted by dumtekatek Yazıyı Oku
    Yorumları görünce gerçekten şaşırıyorum
    Arkadaşlar burası BIST. Lütfen bunun bilincinde olun.Birileri kaybedecek ki siz kazanacaksınız.Burası bir kumar alanı bunun bilincinde olun..
    Önemli olan sağlam kağıtta pozisyon almak ve sabırla beklemek.Sabırlılar her zaman borsada sabırsızları yener..Kim almış kim satmış hiç önemli değil ve bize fayda sağlamaz sadece kafamızı karıştırır.Çünkü biz küçük bir yatırımcıyız, milyarlık fon değiliz.
    Kağıdın hareket etmemesinin şu andaki tek sebebi bana göre iş bankası üzerindeki baskı..
    Bu kağıtta uzun süre bulunuyorsanız hareket biçimini biliyorsunuzdur.Bilanço sağlam mı, kar ediyor mu, yönetim güvenilir buluyor musunuz? Bunlara evet cevabı verebiliyorsanız daha ne olsun..
    Bu yalnızca benim şahsi düşüncemdir faydalı olur diye paylaşmak istedim.Herkesin aklı var al veya sat diye tavsiyem yoktur.Teşekkür ederim.Saygılarımla..
    Tam mantıklı bir şeyler yazmış sanırım diyecektim ki... "İş Bankası üzerindeki baskı" kısmını görünce hayal kırıklığına uğradım.
    Hangi baskı arkadaşım? 2 haftada %50 artmış İş Bankası. Keşke bu eşşolusu da %50 artsaydı sahibi gibi.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

7. A

8. Derinlik gonderebilirmisiniz

Sayfa 487/954 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz