Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    TRSARCL22117

bunu nerden alabiliyoruz acaba

basitte 24.76 veriyor %10 stopajlı

ytd.

syg,
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu
    YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/739670
    Toplamda 1 milyon tl ya da karşılığı paran varsa, şu anki oranlara göre güzel seçim. Paranın hepsiyle tahvil almak zorunda da değilsin. Bu kadar param var benim üzerime demen yeterli.

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu
    YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/739670
    Toplamda 1 milyon tl ya da karşılığı paran varsa, şu anki oranlara göre güzel seçim.
    İhrac edildi ve satıldı..Şuan ordan alamaz...Ancak elindeki tahvili biri satarsa alabilir...Bugun baya telefon trafiği yaptım...

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    İhrac edildi ve satıldı..Şuan ordan alamaz...Ancak elindeki tahvili biri satarsa alabilir...Bugun baya telefon trafiği yaptım...
    TRFZORF12010
    Zorlu Faktoring
    Sabit Kuponlu
    Vadeye kalan gün: 329
    %31.50 den satışa çıkmış. Şu an ikinci el piyasada %31.41
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu: DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/738260
    Deniz yatırıma bir sormak lazım ikinci el piyasada var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    TRFZORF12010
    Zorlu Faktoring
    Sabit Kuponlu
    Vadeye kalan gün: 329
    %31.50 den satışa çıkmış. Şu an ikinci el piyasada %31.41
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu: DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/738260
    Deniz yatırıma bir sormak lazım ikinci el piyasada var mı?
    Sormak lazım...Ben bir kaçını sordum onlar da ikinci elde yoktu dedi..Tahtaya fiyat girmek lazım dedi vs..Cok da ilgilenmiyorlar...Sanırım ısrar etmek lazım..

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    nitelikli yatırımcı için gönderilen formu okudum ve reddettim anaparayı bile kaybetme riski varmış ve bunu bildiğimi ve imzaladığımı gösteren bir kağıt yolladılar imzalayamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    nitelikli yatırımcı için gönderilen formu okudum ve reddettim anaparayı bile kaybetme riski varmış ve bunu bildiğimi ve imzaladığımı gösteren bir kağıt yolladılar imzalayamadım.
    Nerden gönderdiler..Ben yapıkredi menkulu aradım, muhattap bulamadım. Paran isvicrede değilse, her türlü kaybetme riskin var.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Nerden gönderdiler..Ben yapıkredi menkulu aradım, muhattap bulamadım. Paran isvicrede değilse, her türlü kaybetme riskin var.
    Garanti bankasından... Anladığım kadarıyla bonosunu aldığın firma batarsa sende anaparanı kaybedersin bu nedenle firmanın finansal durumunu senin bildiğini kabul ediyorlar yani işler yolunda giderse söylenen parayı alırsın deniyor. ben öyle anladım

8.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Şekerbank batmadığı sürece Şeker Leasing'te, factoring'te, Çalık holding batmadığı sürece Aktif'te, Sabancı Holding batmadığı sürece Akbank, Halkbank batmadığı sürece Halk Gyo, Zorlu Holding batmadığı sürece Zorlu Factoring, Zorlu Enerji, Koç Holding batmadığı sürece Arçelik vs iştiraklerinden bono, tahvil almakta bir sakınca görmem. 100k üstüne güvence yok diye parayı mevduatlara bölersek o paraya da doğru düzgün oran vermezler. 1 milyon tl parayı düzgün oran almak için mevduata yatıran adam da 100k üstünde aynı riski alıyor demektir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •