Sayfa 416/999 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Madde 2 mesela

İhraç edilen sermaye piyasası araçlarının devlet güvencesi altında olmadığını ve anaparanın yitirilmesi dahil çeşitli yatırım riskleri içerdiğini bildiğimi,

2. tahvil ve bonolorda her zaman kaybetme riski var ama siz koç grubundan bir şirketin batabileceğini düşünüyorsanız bankada dahil hiç para tutmayın derim bana kalırsa o zaman ne banka kalmıştır nede başka birşey

3.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Madde 2 mesela

İhraç edilen sermaye piyasası araçlarının devlet güvencesi altında olmadığını ve anaparanın yitirilmesi dahil çeşitli yatırım riskleri içerdiğini bildiğimi,
    Bunlar bildiğimiz şeyler...Mevduat haricinde tüm ürünlerde risk mevcut... O sebeple cok iyi düşünmek gerekiyor...Garanti yatırım ile mi calışıyorsunuz. Bu konuştuğumuz Arcelik tahvili değil mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    tahvil ve bonolorda her zaman kaybetme riski var ama siz koç grubundan bir şirketin batabileceğini düşünüyorsanız bankada dahil hiç para tutmayın derim bana kalırsa o zaman ne banka kalmıştır nede başka birşey
    konkordato ilan edenlere bakılırsa...her bankada Max 100 bin tutarım huy bu şekilde Üstad

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bunlar bildiğimiz şeyler...Mevduat haricinde tüm ürünlerde risk mevcut... O sebeple cok iyi düşünmek gerekiyor...Garanti yatırım ile mi calışıyorsunuz. Bu konuştuğumuz Arcelik tahvili değil mi ?

55 GÜNLÜK - 50.000.000. -TL Nominal Değerli İskontolu Finansman Bonosunun* Nitelikli Yatırımcıya Satışı ile İlgili

GARANTİ BANKASI BONOSU diye söylendi tam konuya hakim olmadığım için kimin bonosu bilemedim.

6.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    55 GÜNLÜK - 50.000.000. -TL Nominal Değerli İskontolu Finansman Bonosunun* Nitelikli Yatırımcıya Satışı ile İlgili

GARANTİ BANKASI BONOSU diye söylendi tam konuya hakim olmadığım için kimin bonosu bilemedim.
    Garanti bankasının bonosunu alabilirsin. Garanti bank batmadığı sürece ödeme alırsın.

Mevduat faziler 19'lara inmiş..Mecbur bonolara yönelmemiz lazım.

7. Enparada oranlar 19,25 inmiş...Şaka mı ?

Enpara o/n 15.75 0.75. Düşürmüş otomatige bağladı .

Sayfa 416/999 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •