Anket Sonuçlarını Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalır?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altını benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 31/77 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 241 - 248 arası.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mı şart?

1. ALBRK hisse si için yazdığım link:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3156100

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    MORGAN kardeşlik örgütünün lideri USDTRY içn tahminini 7den 6,30 a indirmiş...
    demekki 9 lira yı geömemesini bekliyordum elimizden almanın FIRSATLARINI arıyorlar..bizi zengin etmemek için 10 takla ATAR bunlar..
    HİSSE piyasasında HIZLI geri çekilme başlıyor SHORTLARA başlıyorum..
    admlar MEDYAYI nasıl kullanıyor? bakın aralıkta ALDIK boşalttık..
    şimdi AÇIĞA satıyoruz..bakalım medyaya ne kadar kişi kanmış anlarız...martta bu seviyelerde kalmamız imkansız..
    mayısta son bir çıkış yaparız sonra FULL aşağı gideriz..
    FED faiz arttırmak zorunda ZORUNDA..neden derseniz GLOBAL ekonomi çökmek üzere..
    forum BAŞTAN sona VİDEO grafik dolu İSPATLAR bunlar..açın bakın..
    Global ekonomi çöküyorsa fed faiz artırarak bu çöküşe benzin dökmüş olmaz mi

Adamlar borsa dolar üzerinden milleti ters köşe yaparken viop kontratlarına hiç bakmıyorlar mi shortcularida köşeye sıkıştırmazlar mi ?

Yazılarınız güzelde bazen mantık hatalarıda olabiliyor sanki

SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Global ekonomi çöküyorsa fed faiz artırarak bu çöküşe benzin dökmüş olmaz mi

Adamlar borsa dolar üzerinden milleti ters köşe yaparken viop kontratlarına hiç bakmıyorlar mi shortcularida köşeye sıkıştırmazlar mi ?

Yazılarınız güzelde bazen mantık hatalarıda olabiliyor sanki

Öncelikleaylaştığım dolar BAZLI hisse ve IMKB endeks videolarına bir BAKIN ..hem logaritmik olarak paylaşıyorum.

devamında paylaştığım tüm videoları izleyin..zaten bizler düşerken baktılar biz onlardan çok sattık..bizi sattıklarımızı aldırana kadar taşıyorlar..yani adamlar için şuan faiz artışı sinyalini ABUK sabuk bir ifade ile ortada bıraktılar ARTTIRMAYIZ demediler..arttırma miktarımızı azaltacaz HIZI kesecez yoksa dünya HIZLA batacak bunu gördüler..
    merak etmeyin..MANTIK hatası en baştan 2 yıl önceden BU zamana hiç olmadı..arada yükselişler olur bende bu kez yükselişi gördüm ve BURADAn önceden uyardım..açıkta yakalanmayın diye..PRoaktif davrandık..
    lütfen videoları izleyiniz..2025 2030 arasında DÜNYA ekonomisi diye bir ŞEY kalmayacak..
    BORSAlar belki olmayacak..sistemi çözenler hep zeki tipler..bakın ünlü XXXXX kişisi HERŞEYİ sattı basit bir TEKNE aldı orada yaşıyor diye HABERLER hep neden gizleniyor??
    ne anladılar bu kişiler de artık çalışmıyorlar? vatandaşlıktan KAÇAN zenginler ile dolu ülke..
    IBAN sistemindeki HESAPLAr azalıyor mu? hiç araştırdınız mı?

SOrular ile gitmezseniz ütülürsünüz..

unutmayın MEDYA onların sistem onların istedikleri ŞEKİLDE sizi KUKLA gibi oynatıyorlar..

BAKIN bunları PAYLAŞIN:

################################################## ##

################################################## ##

Değişik bir video :/mutlaka sosyal medya hesaplarınızda Paylaşınız/:
    http://www.twistmedia.info/save/vide...9-t-rkiye.html

bunun videosu:https://www.youtube.com/watch?v=rfeJYXUyZpU

ÖNCEKİ PAYLAŞTIĞIM 3 VİDEOLUK serinin 5. videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=tb9exRYP1KM

4.video nerede peki bana mı denk gelmedi?

sildiler mi yoksa?
    bu ve paylaştığım tüm videoları Video downloader programları ile düşük kalitede dahi indirseniz mutlaka indirin..

bu da farklı birşey:
    https://www.youtube.com/watch?v=Iv-Y...xypPojBAy-Zoro

Bu arada benim 8 videoluk dünyayı kim yönetiyor serisini ve ZEITGEIST i umarım izlediniz..
    bir kaç sayfa önce linkler mevcut 160.mesaja kadar gidip oradan bugüne kadar
    gelip linklere bakabilirsiniz

####
    adamlar savaşa gitmezlerse MEDYAnın yönünü çevirmezlerse global kriz hızlı gelecek..bunun için 2 yıl içinde savaşı çıkartmaları gerekli..
    dünyadaki para bolluğunu nereye gidecekti BORSAlara ve faizi kim düşürdü kredi alıp borsalara girelim diye..?
    sonuç:Gümledik..çok hızlı gitmiş grafiklere bakın borsalar
    DAX..SP500 ımkb..hepsi nedense trendlerinde OBO yapıyor bakalım 2 YIL sonra ERSOYDELTA yine haklıymış diyecekmisiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Ersoy altına yatırım yaptıgını biliyorum dolara neden bu kadar kaydın anlamadım. Dolar mı altın mı?

5.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Ersoy altına yatırım yaptıgını biliyorum dolara neden bu kadar kaydın anlamadım. Dolar mı altın mı?
    tabii ki altın çünkü ALtın dolarla fiyatlanıyor..
    yani ons analizlerim ile bakarsanız ALtın a yatıran gelecek 10-12 yılda köşe olacak..

################################################## ###

################################################## ###

#

#

#

3 farklı resim sitesi ile upload ediyorum çünkü bazen hatalı yükleme oluyor.
    LÜTFEN zahmet edip download ettikten sonra SOSYAL medya Hesaplarınızda Paylaşınız.

DOLAR 2018 de 10 lira olacak diyenler tarafından topa tutulmuştum hatırlarsınız..
    olmayacak demiştim ISRAR ederek..ne oldu?
    3,60 ınhatta 3,70 in aşağısı imkansız demiştim..yine topa tutuldum..
    5,25 TRY nin üstü BOŞŞ diye bağırdım haziran temmuz çok tehlikeli dedim..
    yine topa tutuldum...

sizce NASIL bildim hep bunları?

SIRLARIMI 160.MESAJDAN bu mesajıma KADAR hep anlattım.tekrar Anlatmıyorum..size BALIK tutup vermiyorum BALIK tutmayı
    öğretiyorum..aÇIN okuyun ..herbir VİDEOyu mutlaka izleyin..mümkünde 480p ayarına ALIP
    download EDİN..az GB kullanacak indirirsiniz..
    şimdide diyorum ki SEÇİMDEN sonra temmuza KADAR borsada çökme olabilir..ama ben beklemiyorum ÇÜNKÜ
    HENÜZ satamadılar..halen SHORTÇULAR..var..hepsini PATLATSINLAR..
    o zaman düşürürler..
    yani bana göre TEMMUZ a kadar satabildikleri MAL satmak için NE YAPABİLİRLER diye düşünün:
    bence
    1- borsayı DOLAR bazlı bir %10 a akadar ALABİLİRLER.
    2-DOLARı yani USDTRY yi biraz daha temmuza kadar salabilirler..
    ancak bakın NET ve kesin konuşuyorum:4,80-4,70 in ALTI imkansız..belki 4,65ler ama o fiyatlar
    da belki KİMSENİN işlem yapmadığı saatlerde olabilir..
    3-ÖTV otomotivde SIFIR olacak dolardaki RALLİ başlayınca.mecburlar buna..
    4-sadece BANKA dışında sakladığınız ALTIN tutulmasını ALTIN kural olarak aklınıza YAZIN.

bunları iyi okuyun..sonra VAY bizi uyarmadılar..bize söylemediler demeyin..
    ben borsa da HEDEF 2018 de 13000dolar bazlı DERKEN birileri 20binin ALTI imkansız diyordu..

dediğim yerden döndük..

şimdi BAKIN grafik ekledik..iyi BAKIN..

DOLAR sayfasına ne yazdım:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3169603

kONUT sayfasına ne yazdım:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3169630
    Son düzenleme : ERSOYDELTA; 15-02-2019 saat: 20:47.

6. Sayin delta

Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki piyasada üç kişi var birisi dolara oynuyor diğeri borsaya diğeri altına vs.iyi de yerli yatırımcı dolarda alıyor altında hisse senedide bahsettiginiz adamlar doları yükselişe vatandaşın elinde dünya kadar dolar var altını yükseltse yastık altında dünya kadar altın var e yerli yatırımcıda hissede var viopta long acanda short acanda var faizde olanda var tahvilde olanda var nasıl bir mantık yürütüp tüm vatandaşları krizi aynı anda ters köşeye yatırabilirler.sizin mantığınıza gore yabancılar hisse satarken biz hepimiz komple hisseye geçiyoruz onlar dolara geçerken biz çıkıyoruz gibi yorum yapıyorsunuz öyle bisey mumkunmudur analizler biraz sığ kalmıyor mu

7. Ersoy abi benim oğlum 13 yaşında kayınvalidem oğlum için emeklilik için bankadan fon alıyor...birikimlerini altın fonuna döndürse önümüzdeki 10 yıl için uygun olur mu?saygılar...bende kendim için yılsonuna kadar reysaş aldım ...yaptıklarım doğru mu sizce...

Sayfa 31/77 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •