Sayfa 56/1000 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. O adam ilerde çocuğunun yüzüne nasıl bakacak...Yüzüne tükürmeyecek mi baba sen naaptın geleceğimin çalınmasına sessiz kaldın çanak tuttun diye...

Öldüğünde dua mı alacağını sanıyor mezarında ?

ABD'de perakende satışlar ve ÜFE gerilerken işsizlik başvuruları arttı

Perakende satışlar Aralık'ta %1,2 ile yılın en sert düşüşünü yaşadı. Çekirdek kalem de %1,8 gerileme gösterdi. Yakıt ve otomobil hariç satışlar Aralık'ta %1,4 düştü.

Perakende satışların tüm kalemlerinde Aralık'ta son ayların en sert düşüşü yaşanırken ÜFE tarafında ise Ocak rakamları beklentileri karşılayamadı.

ÜFE, Ocak'ta aylık %0,1 gerilerken yıllık ÜFE de %2,5'ten %2'ye geriledi. ÜFE tarafındaki düşüşte maliyet azaltan unsur olarak petroldeki düşüş etkili oldu.Çekirdek ÜFE endeksi Ocak'ta aylık %0,3 ve yıllık %2,6 ile beklenti üzerinde geldi.

Haftalık işsizlik maaşı başvuruları son haftada 4 bin kişi artarak 239 bine yükseldi, 4 haftalık ortalama ise 231 bin oldu.

Gün içinde yükseliş yaşayan ABD Dolar Endeksi ABD seansı ile 96,96 seviyesine gerileyerek negatif bölgeye geçti.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ben kafadan atarak yazmam. işte son birkaç aylık ay ortası ve sonu dolar/tl verileri:

14-11-2018 5.46 tepe
    30-11-2018 5.15 dip
    14-12-2018 5.40 tepe
    28-12-2018 5.28 dip
    14-01-2019 5.50 tepe
    31-01-2019 5.17 dip
    14-02-2019 5.30 tepe?
    maaşlı insan zaten zor geçiniyor. Kredi kartı, ev kirası, faturalar vb. cebinde kalsa kalsa ay sonuna kadar 500 tl kalır. Ben şöyle düşünüyorum.

Devlet maaş ödemesi yapacağı zaman doları / avroyu yüksekten bozuyor TL ye dönüyor ve ödemeleri yapıyor. Sonra viop işlemleri ile dövizi geriletiyor ve daha ucuza dövizini yerine koyuyor olabilir. Çokta akıllıca olur.

4. 2018 kaynağı belirsiz para 21 milyar $

ama merkez viopta pozisyon aldı

kesin ondan düşüyordur.

5. Senin hocan çok bilmiş enki mi? Kaç yıldır aynı şeyleri söyler durur. Kazanan ALTIN oldu. Yani ben.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Su fed duzenbazlari cekilince aradan gorcez bakalim
    Illaki bi yerde pes edecekler 10 yildir sisiriyorlar borsalari
    Bi yerde cekilcekler o zmn akp ekonomisini gorucez

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    2018 kaynağı belirsiz para 21 milyar $

ama merkez viopta pozisyon aldı

kesin ondan düşüyordur.
    Net hata noksan kalemi için herkes birşeyler karalıyor ama bir ya da birkaç kalem ile açıklanamayacak bir meblağ bu. 21.2 milyar dolar. Bankacılık sistemine girmeden ülkeye girmiş ya da hali hazırda ülkede sistem dışıyken sisteme girmiş bir para. Çok fazla unsur içeriyordur. Yani yıllara göre seyrine bakınca çok zigzaglı bir rotası var. Ama devamlılığı olur mu muamma. Buna güvenerek iş yapılmaz. Benim bile 50 eurom var net hata noksan içerisinde

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Net hata noksan kalemi için herkes birşeyler karalıyor ama bir ya da birkaç kalem ile açıklanamayacak bir meblağ bu. 21.2 milyar dolar. Bankacılık sistemine girmeden ülkeye girmiş ya da hali hazırda ülkede sistem dışıyken sisteme girmiş bir para. Çok fazla unsur içeriyordur. Yani yıllara göre seyrine bakınca çok zigzaglı bir rotası var. Ama devamlılığı olur mu muamma. Buna güvenerek iş yapılmaz. Benim bile 50 eurom var net hata noksan içerisinde
    21 milyar dolarlık kaynağı belirsiz para mı olur yaw?
    21 milyar doları tespit edemiyorsan bırak git o işi
    Katarlıların cari açığın finansmanı için verdiği para deniyor....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 56/1000 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •