Sayfa 68/1000 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Cevahir AVM yemek katını bilen bilir devasa büyüklüktedir ve her yerde yemek yemek için masalar vardır.
    Öğleden sonra saat 4 te oturmak için masa aradık ve bir tane bile boş masa bulamadık. Hafta sonuydu ama öğle yemeği ya da akşam yemeği saatinde değildik.
    Evet saat 4 te bile herkes et-kebap vs almış masalarda yemek yiyordu ve boş masa olsun diye insanların yemeklerinin bitmesini bekledik.

Yani Kriz olsa ve kötü günlerde olsaydık AVM'lerde bu kadar insan yemek yiyor olmaz, evinde yemeye çalışırdı. O yüzden hala en kötüsünü yaşamadığımızı düşünüyorum.

İnanmadıysanız bu hafta sonu belirttiğim saatte cevahire gidin ve siz de test edin.

Kriz mi? Bence kriz hala gelmedi...
    Ocak ayı içinde bir pazar günü Devlet Tiyatroları sahnesi var orda oraya gitmiştik ailecek...Saat 14 te aynı şeyi biz de yaşamıştık ve aynı şeyi konuşmuştuk...Yer bulamamıştık devasa yemek katında...Birileri kalksın da oturalım diye yemek için...İlginç millet dışarda yemek yemeyi seviyor...Ama fast food ve ucuzundan kampanyalı olanlardan...

Diğer AVM lerin yemek katı bu kadar yoğun değil...Merkezi yerde ve ulaşımı kolay olması belki de avantajları...Orası bi tuhaf...Çok kalabalık...

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ocak ayı içinde bir pazar günü Devlet Tiyatroları sahnesi var orda oraya gitmiştik ailecek...Saat 14 te aynı şeyi biz de yaşamıştık ve aynı şeyi konuşmuştuk...Yer bulamamıştık devasa yemek katında...Birileri kalksın da oturalım diye yemek için...İlginç millet dışarda yemek yemeyi seviyor...Ama fast food ve ucuzundan kampanyalı olanlardan...

Diğer AVM lerin yemek katı bu kadar yoğun değil...Merkezi yerde olması belki de avantajları...
    sana da aynı cevabı vereyim...

Katılmıyorum...
    Cevahir AVM nin yemek katı kaç kişi alır?
    Gözüm de bir canlandırayım ...
    Tamam canlandırdım...
    Sanırım 1-2 bin
    Hadi 5 bin olsun
    82 milyonluk ülkede/20 milyon luk İstanbul da en baba krizde bile 5 bin kişi bulabilirsin o avm de yemek yiyecek...
    Bunlar ölçüt değil...

KRİZ VARDIR...
    HEMDE EN ESASLISINDAN...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Bu bi durum tespiti ve orası için geçerli ve gerçek bir durum...

Diğer AVM lerin yemek katı bu kadar yoğun değil...Merkezi yerde ve ulaşımı kolay olması belki de avantajları...Orası bi tuhaf...Çok kalabalık...

4. Cevahir AVM nin yemek katı her zaman/çoğu zaman kalabalık oluyor demek başka şeydir
    Cevahir deki kalabalığa bakıp ülkede kriz yoktur demek başka şeydir..
    Evet bu ülke de bazı insanlara kriz yoktur...
    Ama biraz önce bir veri paylaştım ki insanlar boğazlarından bile kesmeye başlamışlar....
    saygılar/başarılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Anlaşılan tıngırdamaya başladık gene...

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Anlaşılan tıngırdamaya başladık gene...
    Sende sıkıntıdan sağa sola sataşmaya...
    Dolar da hareket gelmedikçe sabırlar tüketinip ,başlık kendini imha edecek galiba...

saygılar/başarılar

7. Valla krizi en şiddetlisinden görseydim tüm döviz ve altınlarımı bozardım, çünkü orası dip demek olurdu. Yani herşeyin fiyatlandığı anlamını taşırdı benim için
    Ben kriz falan görmüyorum o yüzden dolarlarımı en dibi görene kadar tutacağım.

Ne krizi yahu? ağustosta dolar 7,28 deyken bile tatilde herkesi eller havaya yaparken gördüm. Birikimi olan bendim ama her gece dışarı eğlencelere akan benden daha fakir arkadaşlarımdı.

Hala Aynı havayı görüyorum.

Siz forum-twitter gibi sosyal medyalara bakmayın reelde herkes deli gibi para harcıyor. Özellikle cevahir örneğini verdim çünkü İstanbul'da orta ve alt gelirlinin daha sık gittiği AVM olduğu için. Yedikleri yemeği evde 2-3 kat daha ucuza mal edebilecekken...

Hala iddia ediyorum krizin K sini bile görmedik.
    Son düzenleme : vivatrader; 15-02-2019 saat: 17:09.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
    https://www.star.com.tr/ekonomi/abd-...haber-1434140/ star daki bu haber bana manidar geldi, dünyada kriz var bizim suçumuz yok un ayak sesleri sanki

Sayfa 68/1000 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •