Sayfa 70/195 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by YYBOND Yazıyı Oku
    Merhaba, bu forum sayesinde iş 801 ile ilgilenmeye başladım. Cuma akşam 17.03 gibi 230.480 fiyattan talimat girdim
    Hala bloke gözüküyor. İşlem gerçekleşti mi yada pazartesi fiyatından mı alınacak.
    Bu fon 24 saat alım satıma açık olduğu için talimat anındaki fon satış fiyatından alması lazım.

2. Telefon bankacılıgını aradım işlemin henüz gerçekleşmediği, Pazartesi 9.10 da bistte o fiyattan satış olursa gerçekleşebileceği yoksa
    İptal olacagı soylendi.
    Forumda okuduklarımlada çelişiyor!! Şuanki alış fiyatıda hala 230.480

3.  Alıntı Originally Posted by YYBOND Yazıyı Oku
    Telefon bankacılıgını aradım işlemin henüz gerçekleşmediği, Pazartesi 9.10 da bistte o fiyattan satış olursa gerçekleşebileceği yoksa
    İptal olacagı soylendi.
    Forumda okuduklarımlada çelişiyor!! Şuanki alış fiyatıda hala 230.480
    O zaman fon kalmamış olabilir.Ama bu fonun BİST'le ilgisi yok.İade eden anlamında bir satıştan bahsetmişlerdir belki.
    Fonun şu anki fiyatı da 230,900152 zaten.

4. Güncel fiyata nerden bakıyorsunuz. Şuanda işcepte 230.480 alış fiyatı gösteriyor

5.  Alıntı Originally Posted by YYBOND Yazıyı Oku
    Güncel fiyata nerden bakıyorsunuz. Şuanda işcepte 230.480 alış fiyatı gösteriyor
    Alış fiyatı sizin satış fiyatınız.Satış fiyatı sizin alış fiyatınız.

https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonlari

6. Tesekkur ederim sabırla cevapladınız. Buyuk ihtimal benim 3 günlük faiz yalan oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by YYBOND Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim sabırla cevapladınız. Buyuk ihtimal benim 3 günlük faiz yalan oldu.
    Niçin satın alamadığınızı sebep netleştiğinde yazarsanız faydalı olur.
    Benim tahminime ve çağrı merkezinin size verdiği cevaba göre satacakları fon kalmadı.
    Eğer öyleyse ben zaten bekliyordum böyle bir şeyi.

8.  Alıntı Originally Posted by YYBOND Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim sabırla cevapladınız. Buyuk ihtimal benim 3 günlük faiz yalan oldu.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Niçin satın alamadığınızı sebep netleştiğinde yazarsanız faydalı olur.
    Benim tahminime ve çağrı merkezinin size verdiği cevaba göre satacakları fon kalmadı.
    Eğer öyleyse ben zaten bekliyordum böyle bir şeyi.
    Sizin görüşünüz doğru fon arzı sonsuz değil. Ben ya da biri satmadan alınamaz. Hafta sonu özellikle cuma öğleden sonra sadece bu fona değil tüm para piyasası fonlarına yoğun talep olur. Pazartesi sabahta herkes satar. Böylelikle daha önce talep girmiş yatırımcılar fonu yeni fiyatı ile alırlar.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 70/195 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •