Sayfa 102/218 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 809 - 816 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...ik-adil-oksuz/

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde, darbe girişiminin kilit isimlerinden olduğu belirtilen firari Adil Öksüz’le Milli Savunma Bakanı Fikri Işık arasında görüşme olduğunu öne sürdü.
    Tele 1'de konuşan CHP'li vekil Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın "14 Temmuz'da Sakarya'da Adil Öksüz'le görüştüğünü", "bu görüşmenin görüntüleri olduğunu" ve "görüntülerin kimde olduğuna ilişkin MİT'in bilgisinin olduğunu" iddia etti.
    Referandum oncesi Kilicdaroglu'nun "kontrollu darbe" soylemi ile ilgili Fidel Okan da twitterdan bir flood yayinladi, biraz once.

Fidel OKAN†@FidelOKAN
    @FidelOKAN adlı kullanıcıya yanıt olarak
    6-Özellikle A.Öksüz konusunda çok önemli bir delil olduğunu bunun açığa çıkmasıyla, Türkiye'de taşların yerinden oynayacağını iddia etti.

2. 117500 ucuncu parti short...

3. aferim aywa walk on my ama bir çıtır yap çok kısa vade

4. Girnizi...ebesinin orekesini gordu...yok ulla altun furusss...hicyykkk...

5. Cem Küçük†@cemkucuk55
    6-Büyük tarihçimiz Halil İnalcık da ifade etmektedir ki, İslam medeniyetimiz bir ticaret ve piyasa medeniyetidir.
    Cem'im Küçüğüm yaziyor be ya....

6. ayva göbek senin şortlar tanga olmadı mı hala, havalar da ısınmadı bak.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. Ayva başkan;

Bıkmış ağa ;

'' Kuzu ve avanesinin mezbaha yolculuğu rahat geçsin diye tüm imkanlarımı seferber ederim..

Son model pikabım bu yolculuklarında emirlerindedir '' diyormuş..

8. Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 102/218 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •