otokarın bu ağır ağır yukarılara üstüne koya koya gitmesinde vereceği yüksek temettü mü etkili oldu aceba....114 eskiden hatırladığım
kadarı ile dönüm yeri...114 ün altına düşmediği sürece 118 ve 125 ler sanki ileri günlerde görülebilir diye düşünüyorum....tabiki bistte ne olacağı belli olmaz .. eskiden yaptığı hareketler aklıma geldiği için sesli düşündüm...Y..T..D
-----------------------------------------------------------------------------------------
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilir.. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Ben bugün vedalaştım. Kalan arkadaşlara, maliyeti yüksek olanlara, güzel günler gösterir umarım.
İyi geceler.
(Alış ortalamam:79,20 satış ortalamam:82,80)
Paylaşımlarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar genel niteliktedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
https://twitter.com/Defence_Turk/sta...633951232?s=19
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otokar'ın yeni aracı Safa ilk olarak İDEX 2019 fuarında sergilenmiş.inşallah bir ihracaat bombası patlarsa yemede yanında yat derim.ytd
Ayrıca araç tulpar in özelliklerinden ve şeklinden farklı.incelemenizi öneririm
Yer İmleri