Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Para hususunda KESİNLİKLE siyasi görüşümü karıştırmam, hatta parasal menfaati siyasi düşüncemden üstün tutarım.
Nede olsa bütün Siyasi görüşlerin temelin şahsi çıkar yatar.
Açık konuşmak gerekirse:
Ak Partiyi beğenmeyip dolar yatırımı yapanlardan değilim,
aynı şekilde Ak Partiyi beğendiğimden dolayı Gayrimenkul Sertifikası alanlardan da değilim !
Saygılarımı sunarım.
Yabancı karlı bulduğu şeye yatırım yapar, paranın dini imanı olmaz...![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Gelen her yabancı gerçek yabacı değildir, her yabancı parasını ayrı kriterlere bakarak yatırıma yönlendirir, yabancıyı tek bir akla sahip organizma gibi düşünmek bizi yanıltır,
Bence yabacı tahmin ettiğimiz gibi her havadan her rüzgardan her yağmurdan etkilenen kırılgan bir menekşe değil, aksine beton duvara kök salan bir sarmaşıktır ihtiyacı olanı bir şekilde alır ya seve seve ya da s s...
Paranın dini imanıda olmaz zaten bakın faizsiz bankacılığın merkezi nerede kimler icat etmiş bu işi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bindik bir alamate. Gidiyoruz Kıyamete.
Washington Hattı*@WasHatti
ABD Dışişleri Bakanlığından Türk hava saldırıları sonrası sert tepki: derinden endişeliyiz & bu saldırılar ABD & Koalisyondan koordinesiz oldu.
Amerikan CFR’nin bşkanı Haas, Türkiye’nin Rojova saldırısından sonra:"ABDnin Türkiye politikasının stratejik olarak gözden geçirmenin vakti"
Mart ayı itibariyle son bir yılda gerçekleşen konut satışı ise 1 milyon 364 bin düzeyinde bulunuyor. Geçen yılın mart ayı itibariyle yıllık satış 1 milyon 196 bin olmuştu. Buna göre yıllık satışta yüzde 14'lük artış söz konusu.
Bu eğilimle 2017'nin tümündeki konut satışının 1.5 milyonu aşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Konut satışının 1.6 milyonu bile bulabileceği dile getiriliyor.
http://m.dunya.com/kose-yazisi/konut...gidiyor/359673
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri