Sayfa 490/999 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu için heveslenenlerin dikkatine:

İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu almak isteyenler alış işleminde çok dikkatli olmalı, kazık atacak bir sistem kurulmuş.

Bu sabah bir miktar alış işlemi yaparken işlem onayı ekranında yeterli fon varsa bugünkü fiyattan, yeterli fon yoksa yarınki fiyattan işlem yapılacaktır açıklaması görünüyor, yeterli fon olup olmadığını göstermiyor ve işlem onay tuşuna tıkladıktan sonra hesabınızı kontrol ettiğinizde bugünün fiyatından daha yüksek fiyata alım yapmış görünüyorsunuz.

Çakallıkta sınır tanımayanlara karşı dikkatli olunmalı.

BDDK'ya gerekli e-şikayet yapılmıştır.
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Saat 16:17 kontrol ettim. 48.104 adet alınabilir adet gözüküyor ve alış-satış fiyatı bugünkü fiyattan. Alınabilir fon kalmazsa sanırım böyle bir durum oluşuyor. Bu durumda paraya bloke koyar alım gerçekleşmez bunuda alım esnasında belirtir zaten 18:00'den sonra belirleniyor ertesi günün fiyatı çünkü.
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Peki ayni gun yarinki fiyattan aldiginiz fonu bugunku dusuk fiyattan mi bozmaya kalkiyor denediniz mi ??
    Bu sabah 09:00-09:30 arası mobil bankacılıktan yaptığım alış işleminde birim alış maliyeti 231,187500 TL, bugünkü birim fiyatı ise 231,186310 TL
    Ekran görüntüsünü şikayetime ek yaptım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Her sey kucukleri opmek uzere dizayn edilmis...

Hic sasirmadim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Yeni oranlarınız feci ZinnurHanım. Sizin gelecekten gelen bir zaman yolcusu olduğunuza kanaat getirdim.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Sesli guldum

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Mevduat oranlarının altında verilen konut kredileri dikkatinizi çektimi.Vakifbank 1.49 oranından konut kredisi veriyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Mevduat oranlarının altında verilen konut kredileri dikkatinizi çektimi.Vakifbank 1.49 oranından konut kredisi veriyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakifbankin elinde zaten birsuru patlamis daire var, yarin oburgun mevduatlar yukseldiginde bide 1.49 dan verdigi kredileri nasil finanse edecek merak ediyorum. Ytd.

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Bu sabah 09:00-09:30 arası mobil bankacılıktan yaptığım alış işleminde birim alış maliyeti 231,187500 TL, bugünkü birim fiyatı ise 231,186310 TL
    Ekran görüntüsünü şikayetime ek yaptım.
    İşbank'ın internet şubesinden işlem sonuç formunu indirebiliyorsunuz. Orada tam alış fiyatı görebilirsiniz. Ayrıca fon şu aralar günlük .014 TL artışlarla devam devam ediyor. Sizin aldığınız fiyatla bugünkü fiyat arasındaki fark 0.001190 TL.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu için heveslenenlerin dikkatine:

İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu almak isteyenler alış işleminde çok dikkatli olmalı, kazık atacak bir sistem kurulmuş.

Bu sabah bir miktar alış işlemi yaparken işlem onayı ekranında yeterli fon varsa bugünkü fiyattan, yeterli fon yoksa yarınki fiyattan işlem yapılacaktır açıklaması görünüyor, yeterli fon olup olmadığını göstermiyor ve işlem onay tuşuna tıkladıktan sonra hesabınızı kontrol ettiğinizde bugünün fiyatından daha yüksek fiyata alım yapmış görünüyorsunuz.

Çakallıkta sınır tanımayanlara karşı dikkatli olunmalı.

BDDK'ya gerekli e-şikayet yapılmıştır.
    Saat 16:17 kontrol ettim. 48.104 adet alınabilir adet gözüküyor ve alış-satış fiyatı bugünkü fiyattan. Alınabilir fon kalmazsa sanırım böyle bir durum oluşuyor. Bu durumda paraya bloke koyar alım gerçekleşmez bunuda alım esnasında belirtir zaten 18:00'den sonra belirleniyor ertesi günün fiyatı çünkü.
    İşbank'ın internet şubesinden işlem sonuç formunu indirebiliyorsunuz. Orada tam alış fiyatı görebilirsiniz. Ayrıca fon şu aralar günlük .014 TL artışlarla devam devam ediyor. Sizin aldığınız fiyatla bugünkü fiyat arasındaki fark 0.001190 TL.
    Mobil bankacılıktan bakıyorum, kesinlikle bugünkü fiyattan yüksek alış maliyetim.

8.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Mobil bankacılıktan bakıyorum, kesinlikle bugünkü fiyattan yüksek alış maliyetim.
    Bende de finansta o şekilde olmuştu diye hatırlıyorum .

Fiba da ise günden çok az düşük oldu bir keresinde.

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 490/999 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •