Sayfa 388/940 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Th Abi
    (Yukarıdaki bilgilere istinaden söylüyorum yakından takip ettiğim bir hisse değil...)
    Elinde hisse olup,bedelliye katılmak istemeyenlerin ilk gün rüçhanları 0,13 den satmayı becerebilenlerin bir şansı vardı ama şimdi 0,07 düşmüş anlaşılan ki artık burdan satsalar daha da zarar edecekler...
    Mecbur bedelliye girecekler....
    Sanırım rüçhanlar ilk günde direk ciddi mana da eksi açmış...
    Kaçış fırsatını vermemiş millete spek...
    Böylelikle insanların rüçhanları satıp zararsız ve/veya çok az zararla bedelliden uzak durma şanslarını elinden almış spek...
    Ne düşünürsün bu konuda?
    Ltf şirketin satılmayan/satılamayan rüçhanları alım garantisi vermediğini göz ardı etme....

saygılar/başarılar
    0,013 ten açtı şimdi 0,004 yani 3 te 1 e düştü insanların parasının yüzde 66 sını eritti trabzon bu şekilde nasıl yatırımcısına güven verecek çok yazık
    Son düzenleme : hasandemir; 21-02-2019 saat: 14:09.

2.  Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    0,013 ten açtı şimdi 0,04 yani 3 te 1 e düştü insanların parasının yüzde 66 sını eritti trabzon bu şekilde nasıl yatırımcısına güven verecek çok yazık
    Güven vermek gibi bir derdi yok ki....sadece bizden para toplamak gibi bir derdi var...onu da başaramadı bu sefer

3. 0462 325 94 03 herkes yatırımcı ilişkilerine fax çeksin arkadaşlar imanımız gevredi aylardır bedelli rüçhanlarını alınmayanları alacağını taahüt etsinler en azından .herkes yatırımcıyı ne hale soktuklarını yazsın rızkımızı resmen yediler bizim suçumuz sadece güvenmek oldu

4. rüçhan tahtasında toplam satışta olan lot sayısı tavana kadar 7 milyon lot ortalama 0,07 kuruş desek

500.000 tl yapıyor 0.010 kuruş olması ama beşyüzbin tl bile patron destek atmıyor pes

5.  Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    0,013 ten açtı şimdi 0,04 yani 3 te 1 e düştü insanların parasının yüzde 66 sını eritti trabzon bu şekilde nasıl yatırımcısına güven verecek çok yazık
    Bu Trabzon insanlarda matematik de bırakmadı...
    Sn Hasandemir sizin hesabınıza göre rüçhanlar %300 değerlenmiş görünüyor....
    Yanlış...
    Doğru cümle "0,013 açılan rüçhanlar şimdi 0,004 e düştü...."

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. lanet olsun kol kesip tektuya gidiyorum burdaki zarar çıksa çıksa tektu da çıkar lanet olsun senin gibi kağıda yıllarımızı yedin mehmet ali yılmaz bile senden daha vicdanlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu Trabzon insanlarda matematik de bırakmadı...
    Sn Hasandemir sizin hesabınıza göre rüçhanlar %300 değerlenmiş görünüyor....
    Yanlış...
    Doğru cümle "0,013 açılan rüçhanlar şimdi 0,004 e düştü...."

saygılar/başarılar
    teşekkürler düzelttim haklısınız

Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    lanet olsun kol kesip tektuya gidiyorum burdaki zarar çıksa çıksa tektu da çıkar lanet olsun senin gibi kağıda yıllarımızı yedin mehmet ali yılmaz bile senden daha vicdanlıdır
    sakın yapma beni bilen bilir tektuda neler çektiğimi bu forumun eskileri hatırlar hiç güvenme may'a adamı donsuz bırakır
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 388/940 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •