Sayfa 96/303 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 761 - 768 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Hedef 110.000 diyorum, tahmini zirve beklentim seneye Mart-Temmuz arası.

Artık 5. dalgada olduğumuz kesinleşti, 2013 yılına kadar olan yükseliş 3. dalgaydı,
    3 yıldan uzun süren bir dalgalanma ile 4 bitti ve 5 başladı, başlangıç yerini 71.700 mü kabul edeceğiz gibi detay tartışma yapılabilir,
    ama bence artık bunun üstüne kabaca 40.000 puan koyup 110.000 hedef buluyorum.

Sayın Jas 100.000'i geçmediğimiz bir senaryoyu çizmişti,
    Mohikan abi sayımları güncellediğinde 130-140 binlere giden bir dalga hesabı yapabilir, daha önce böyle bir notu vardı sanırım.

2. Zirve beklerken ters akıntıya kapılmayın sonra

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Hedef 110.000 diyorum, tahmini zirve beklentim seneye Mart-Temmuz arası.

Artık 5. dalgada olduğumuz kesinleşti, 2013 yılına kadar olan yükseliş 3. dalgaydı,
    3 yıldan uzun süren bir dalgalanma ile 4 bitti ve 5 başladı, başlangıç yerini 71.700 mü kabul edeceğiz gibi detay tartışma yapılabilir,
    ama bence artık bunun üstüne kabaca 40.000 puan koyup 110.000 hedef buluyorum.

Sayın Jas 100.000'i geçmediğimiz bir senaryoyu çizmişti,
    Mohikan abi sayımları güncellediğinde 130-140 binlere giden bir dalga hesabı yapabilir, daha önce böyle bir notu vardı sanırım.

3. Son KIZILDERİLİ MOHİKAN savaşta yenildi ve öldürüldü. Savaşı yine BEYAZ ADAM kazandı
    Sonuç değişmedi.Mezarında rahat uyu MOHİKAN, Tanrı günahlarını affetsin
    (Mohikana son görevi mi yapmak için geldim, gidiyorum ve bir daha gelmeyeceğim)

Alıntı Originally Posted by Halo Yazıyı Oku
    Butun sayimlar bosa gitti desene

4.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Son KIZILDERİLİ MOHİKAN savaşta yenildi ve öldürüldü. Savaşı yine BEYAZ ADAM kazandı
    Terbiyesiz, defol git saygısız herif

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Buraya parayla tutulmuş bazı birileri mi dadanmış.. iki doğru bilgi birileri verince ve sosyal hayat görüşlerini açıklayınca anlaşılan birileri rahatsız olmuş. bak hele şu trollere varsa görüşün açıkla yoksa el salla

6.  Alıntı Originally Posted by SelvanBurhan Yazıyı Oku
    Son KIZILDERİLİ MOHİKAN savaşta yenildi ve öldürüldü. Savaşı yine BEYAZ ADAM kazandı
    Dostum Mohikan usta iyi niyetli insandır bu kadar acımasız olma lütfen..
    Hepimiz gibi bazen yanıldı bazen tutturdu..
    Bende birçok tezine katılmıyorum ama verdiği emeğe saygı duyuyorum..
    Ayrıca bizim buralarda cevap vermeyen birinin arkasından konuşmak hoş karşılanmaz..

7.  Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    şimdı oylemı degılmı bılmıyoruz.sayım çop olduysa endeks ne kadar zaman böyle gıder ve nereye gıder gene bılmıyoruz.sn.jas sn. mohıkanın şelale teorısıne katılmakla bırlıkte endekste beş bın süredede bır kaç ay farklı dusunuyordu acaba durum orayamı gıdıyor bılmıyoruz.nasıl bılelımkı sn.mohıkanın karşısında duranların bır çalışması bır teorısı yoktukı sadece aman mohıkan yanılsında bak bunuda bılemedın işte deyıp ortalığı velveleye verıp kaybolan tıplerdı. endeks dırencı kırmış ama hala ortalıkta yoklarya her neyse.pekı şimdı ne olacak söyleyecek sözü olan varmı.ben butun sıteye bakıyorum yok. endeks nereye gıder nerden döner hangı zaman dılımınde beklentıler nelerdir varmı böyle bır tezı teorısı calısması olan ben arıyorum bulamıyorum.yanı ayvagobeknurı ye soracam ama utanıyorum. şimdı bunlar için bıze gene mohıkan lazım hadı gel çık işin içinden. vallahı sızı bılmem ama benım dıyecem sn.mohıkan olmadan bız bu işin içinden gene bellıkı çıkamayacağız..
    Sn arkadaşlar sakın şort yapmayın ,imkb-10 harici hisseler bulaşmayın.Bu çıkış yerel değil global

8.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Sn arkadaşlar sakın şort yapmayın ,imkb-10 harici hisseler bulaşmayın.Bu çıkış yerel değil global
    Yerel degil global demek ile ne demek istediniz acaba

GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 96/303 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •