Sayfa 1007/1527 İlkİlk ... 7507907957997100510061007100810091017105711071507 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,049 - 8,056 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by besat Yazıyı Oku
    kuştan alınan haber hocam o. Bende okudum ama şahısların kendi yazısı. Herkes kafasına göre yazabiliyor. Spek işide olabilir
    genelde onların yazdıkları çıkıyor hocam nerden haber alıyorlarsa artık

2.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    hocam gerçekmi link verebilirmisiniz ?
    Öyle bişey olsa hisselerin fiyatlarından anlardık.

Bakalım, 12 iş günü üzerine kaç gün daha saydığımız da yukarı dönüşü yapacak ....

4.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    hocam arı gibisiniz. Petkim, aselsan ikisinden de faydalandınız. Yakın zamanda da kozaa ya geçerek müthiş bir operasyon yapacaksınız gibi görünüyor şimdilik. Zamanlamanız çok iyi
    Çok şükür ortak. Bu ara manevralarımı ben de beğeniyorum. Allah nazardan saklasın[emoji3] ama hep öyle olmuyor asels te grafiğine bakmadan her türlü bilançoda primlenir diye kefal gibi atladım stopsuz. Parçalıydı iyi ki... Eksi yazdım bir süre. Daha alttan alabilirdim. Gapına baksaydım 23.18 maliyetim olmuştu. Neyse hayırlısı buna da şükür kozaayı ucuza alırız en azından inşallah[emoji4]
    Kozaa istediğim kıvamda ama yataya saracak mahkemeyi fiyatlamayacak mı acaba demeye başladım şüphelendim. Her durumda bu fiyatlar bedava. Ocak mahkeme gününde dediğim gibi martta toplamaya başlarım inşallah.

Sent from my iPhone

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu gün bende TAKAS la ilgili bir bilgiyi aktarayım bari ....

! : Citi nin 10 gündür hiç satmadan aldığı 2 hisse var hangileridir ?.
    !Citi endeksin son bir ayki tepesinden beri en çok hangi hisseleri SATMIŞ...

EKGYO KOZAA THYAO GARAN KRDMD ALBRK IEYHO ZOREN PETKM SODA KARSN VAKBN KRDMA KOZAL NTHOL GSRAY MNDRS TMSN HURGZ ICBCT KUYAS ISGYO TEKTU ISCTR MRGYO TTRAK VAKFN CEMTS BSOKE TKNSA KLGYO SKBNK DGKLB ANELE KRSTL

Günün tepesinde kapatan 4 hisse 5. hisse de artı kapadı, hoş tavan kapatsa da satarmıydım bilmem

!Citi endeksin son bir ayki tepesinden beri en çok hangi hisseleri ALMIŞ...

TTKOM YKBNK SAHOL TCELL EREGL ISFIN ENJSA TRKCM SISE GSDHO ANACM TSKB ASELS ARCLK SOKM HALKB DOHOL GLYHO ALARK TUKAS MGROS CCOLA PGSUS SELEC ECILC TUPRS KORDS IPEKE GOZDE TRGYO GUBRF OZGYO BIMAS VESBE ISDMR

!winningtrader : Citi nin 10 gündür hiç satmadan aldığı 2 hisse var.

AKGRT ECZYT POLHO ISDMR TOASO TRGYO BRISA OTKAR IPEKE GSDHO MGROS KLMSN KARTN KFEIN ISFIN SARKY AKCNS FROTO SISE SAHOL EGSER GOZDE PGSUS SELEC SOKM EGEEN VESBE ANSGR DYOBY BOLUC GOODY ALKIM BFREN DOHOL AVGYO ARCLK ISCTR YKBNK

!Citi nin 10 gündür her gün sattığı 2 hisse var.

JANTS TTRAK ARENA ASUZU DMSAS EKGYO GOLTS KNFRT TKFEN TMSN YESIL ALBRK BOYP BSOKE CEMAS GARAN HEKTS IHLGM KOZAA KRSTL MAVI NETAS NUGYO PRKAB RYGYO ULUSE ADNAC AEFES AFYON ASLAN BANVT CEMTS CIMSA CLEBI DGATE DOAS ENJSA FLAP GEREL

!
    1 gün önce (T2) dolaşımda ki lota göre alım oranı yüksek olanlar.

ISFIN VAKBN BNTAS DGATE KLMSN BANVT PRKME SOKM YATAS TUKAS EGEEN ULKER GOZDE ODAS ADESE KOZAA TLMAN VESBE SELEC TSKB AKSA KARSN ARCLK GSDHO SAHOL INDES AYEN THYAO ICBCT ASELS TUPRS IHLGM YKBNK ISDMR ALARK BRISA EREGL

!Citi 1 gün önce (T2) dolaşımdaki lota göre satış oranı yüksek olanlar
    .

TAVHL KATMR TTRAK KRDMD TKNSA AKGUV VAKFN GUSGR ALGYO DENGE VESTL ISGSY OZGYO BOYP TIRE GARAN ISCTR MTRYO NTHOL TMSN VERUS ISMEN HALKB CUSAN DEVA KRSTL TTKOM ALBRK SODA NETAS LKMNH IHGZT PEKGY KORDS FENER MAKTK

6. Borsa genel-Ortaya karışık forumunda hisselerle ilgili yorumları hani linklerden bulabiliriz.

7. Durdo derinlik rica ederim ? Sağolun

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    Borsa genel-Ortaya karışık forumunda hisselerle ilgili yorumları hani linklerden bulabiliriz.
    ben deniz bey in Grafiklerini bir topikte topluyorum yalnız bu forumda değil ...

Sayfa 1007/1527 İlkİlk ... 7507907957997100510061007100810091017105711071507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •