Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hocalarim
    Bu dolar denen illet beni yordu
    5.27 ortalamam vardi ama excel im acaip iyidir. Orada formul kurdum faizde kalsaydi aldigim dolar faizi vs hepsini carptim boldum ortalamam 5.34 e cikmis.
    Yani ben 2 aydir faizde kalsaydim daha karliymisim hem maddi hem manevi
    Bu dolar icten ice yiyor adami
    Daha once 11 de uyuyan ben bakin saate ayaktayim. Kapanis degeri bekliyorum. Ben dolarinda benjonumda...kesinlikle yt dir. Saglik acisindan. Yerde yatttigim bel agrilarindan hic bahsetmedim daha dusunun.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocalarim
    5.27 ortalamam vardi ama excel im acaip iyidir. Orada formul kurdum faizde kalsaydi aldigim dolar faizi vs hepsini carptim boldum ortalamam 5.34 e cikmis.
    Daha once 11 de uyuyan ben bakin saate ayaktayim. Kapanis degeri bekliyorum. Ben dolarinda benjonumda...kesinlikle yt dir. Saglik acisindan. Yerde yatttigim bel agrilarindan hic bahsetmedim daha dusunun.
    Yeni bandın tabanı 5,30 oldu. Dert etme bence. Sattıktan sonra arkasından bakakalıncada sattığına pişman eder bu adamı. En iyisi hiçbir şey düşünme. Yavaş çıkış hareketlerin sonunda muhakkak yukarı bir mum bırakır. O zaman dolardan kurtulma vaktidir.

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Yeni bandın tabanı 5,30 oldu. Dert etme bence. Sattıktan sonra arkasından bakakalıncada sattığına pişman eder bu adamı. En iyisi hiçbir şey düşünme. Yavaş çıkış hareketlerin sonunda muhakkak yukarı bir mum bırakır. O zaman dolardan kurtulma vaktidir.
    Alan pişman almayan pişman demek ki bu benjoyu.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocalarim
    2 kuruş içinmi bu kadar sıkıntı.

satın o zaman en fazla on günde çıkartırsınız.

5 e falan düşse demek

ne halde olursun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocalarim
    En iyi yatirim en cok getiren degil gece rahat uyutandir.
    30+ senede bunu ogrendim.
    Bana guven.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bana guven.
    Syg,
    Zaten maliyet zarar durumu mevcut fiyatta yok sayılır ama yıpranan sinirlerinz için deymez yatırın mevduatta bekeyin zira borsa dolar her insana gelmez, dolar ise yatırım aracı gibi olmuyor aslında kumardaki gibi marjlardan aracı kazanıyor ve dolarda uzun uzun tutanlar herdaim zarardadır. Kısa değişim dönemlerinde al sat olabilir

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

7.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Zaten maliyet zarar durumu mevcut fiyatta yok sayılır ama yıpranan sinirlerinz için deymez yatırın mevduatta bekeyin zira borsa dolar her insana gelmez, dolar ise yatırım aracı gibi olmuyor aslında kumardaki gibi marjlardan aracı kazanıyor ve dolarda uzun uzun tutanlar herdaim zarardadır. Kısa değişim dönemlerinde al sat olabilir

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    Emin misiniz? uzun vadeli grafikler ve hesaplar paylaşılmıştı dolar daha avantajlıydı TL mevduatçı olarak pişmanlıkla şahit oldum.

Syg.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bana guven.
    Syg,
    dolar çok kazanmak için değil, rahat uyumak içindir. ben bu arkadaşı anlayamadım. riski dağıtılmış bir portföy iyi uyutur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •