Sayfa 125/1000 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kendisini 1-2 saat kuyruğa girmesine sebep olanları sorgulamak yerine Allah razı olsun ondan ucuza sebze alıyoruz diyen bi gürûh var memlekette...TV de gösteriyordu geçenlerde yada internette görmüştüm youtube olabilir...
    İrfan Değirmencinin tanzim kuyruğu videosundan bahsediyorsunuz sanırım.
    Mobilde olduğum için videoyu koyamadım şimdi.
    Bu ülkeden ümidi kestiren videolardan biri bu bence. Konuşan kişilerdeki şuursuzluk insanı dumura uğratıyor.
    Geleceğe dair zerre kadar ümidim vardı, o da yok oldu valla.

2. Moody's Yaşar Holding A.Ş.'ye verdiği, 250 milyon USD tutarındaki tahvil için--cAA1 kıdemli teminatsız tahvil notunu geri çekmiş...

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. '' Millet seçimden sonra olacakları çaktı, dövize geçiyor ''

https://twitter.com/AtillaYesilada1/...40429133471744
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://hizliresim.com/qdQBLq

Ankarada kalan son adesenin hali bu firma borsada işlem görüyor. Adeseyi sokmusler tira yukluyorlar. Hisse sayfasina gidiyorum bir suru yeni eski uye kagidi yere goğe kiyamiyor. Vebal aliyorsunuz diyorum. Sen aliyorsunuz diyor biri. Tiri degil adeseye bunlarin ötüne dayasalar gene kızın ****** oluşunu ballandırarak anlatmaya devam edecekler
    çiftlikbankı hatırladım, batışının son günleri, site falan kapanmış, hala facebookta millet bunlar dış güçlerin oyunu, hep destek tam destek, hayvancılığı şahlandırıyoruz naralarıyla şirkete sahip çıkıyor, uyaranları küfür edip suçluyordu.

6. Sabah ta Radyosporda bi tanesine rastladım...O da yine Avrupadaki hakemlerin bizi sevmediğini , takımlarımızın önünün kesildiğini filan söylüyordu...Dedim bu memleket iflah olmaz...Suç hep başkasında...

Her yerde aynı durum var...Nasıl da rahat yalanlar, iftiralar, çamurlar atılıyor...Yüzler kızarmadan, utanmadan...

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    çiftlikbankı hatırladım, batışının son günleri, site falan kapanmış, hala facebookta millet bunlar dış güçlerin oyunu, hep destek tam destek, hayvancılığı şahlandırıyoruz naralarıyla şirkete sahip çıkıyor, uyaranları küfür edip suçluyordu.
    çiftlikbank ın açılışın da diirliş ertuğrul dizisi kadroları ordaydı. malum dinci kesim tekbirler eşliğinde açılışını yapmışlardı. bir çok mal bu dincilere inanıp çorounun çocuğunun rıskını kendi elleriyle teslim etmişti. Bu ülkede bu kadar koyun olduğu sürece bu koyunları sağacak adam çok olur.

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Sabah ta Radyosporda bi tanesine rastladım...O da yine Avrupadaki hakemlerin bizi sevmediğini , takımlarımızın önünün kesildiğini filan söylüyordu...Dedim bu memleket iflah olmaz...Suç hep başkasında...

Her yerde aynı durum var...Nasıl da rahat yalanlar, iftiralar, çamurlar atılıyor...Yüzler kızarmadan, utanmadan...
    şimdi bu adamlar bizi kıskanmasın da kim kıskansın, izlerken acıdım hallerine..!!

https://www.youtube.com/watch?v=8qoGP1NNJwY

Sayfa 125/1000 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •