Sayfa 1056/1527 İlkİlk ... 565569561006104610541055105610571058106611061156 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,441 - 8,448 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    spek isterse 10 bar haftalık atar bu üçgene (son 10 barlık yeri kaldı)
    10 hafta sonra max. aselsan seve seve bir yöne kıracak
    Eywallah üstadım. .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Elinizdeki nakiti hangi tarzda kullanacağınız tamamen size kalmış bir olay, Örneğin nakit bekleyip, hisseyi iyi izleyip, ilk güçlü salınımında da nakitinizi işleme sokabilirsiniz...Günlük sistem de grafiklerdeki dalga tepelerini ve dalga diplerini kullanma gibi de bir yol izleyebilirsiniz..hem kendi görüşünüz hem de bu topikte yazılan çizilenlerden de ortak bir fikir ( Hisse fiyat yön tayini) çıkarabilirsiniz....hassas terazi gibi olmak zaten imkansızdır....

Not: Ben bu topiklerde, hisse geri gelebilir kuşkusuyla almayıp almayıp, hisseyi gördüğü en dibe göre 2 TL yukardan alana da çok şahit oldum...Tabii ki o noktadan sonra da aşağı yönlü çok güçlü bir düzeltme gelme ihtimali de yüksek oluyor....
    Hocam öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Haklısınız tabiki iyi izlemek gerekiyor. Ancak deniz hocaya göre kozaa 5 gün tepki günü olarak geçiyor diye. Benim sizin attığınız grafiklere göre anladım martta geçmiş yıla göre toplanmaya başlanması lazım. Eğer geçmiş yıl gibi olursa tabiki. Fakat 15 20 günde cenaze namazı kıldırılan bir hisseye bu kadar cabuk geri dönmek garp geliyor. 12 marttaki mahkeme için yabancının döneceğini de zannetmiyorum açıkcası ben. Yani kozaa da alıma geçecek bir yön göremiyorum. Sadece şu olabilir. Yılbaşından bu yana bist30 da en çok değer kaybeden hisse. Fakat daha alttan da toplanmaması için bir neden yok maalesef.

3. Guneysu kardeşim. Bir zahmet topiği yeniden baslatabilir misin? Yeni sayfa, yeni umutlar yeni hayaller oluyor bizde. Saygılar. Allah a emanet olun.

4. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Guneysu kardeşim. Bir zahmet topiği yeniden baslatabilir misin? Yeni sayfa, yeni umutlar yeni hayaller oluyor bizde. Saygılar. Allah a emanet olun.
    Selam ortak. Topiğin sahibi güneysu değil benim. Deniz ile konuşmuştuk. Eski grafikleri tekrar öne alma noktasında zorluk yaşamamak için 2000 sayfadan sonra yenisini açacağım inşallah. İyi geceler.

Sent from my iPhone

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Selam ortak. Topiğin sahibi güneysu değil benim. Deniz ile konuşmuştuk. Eski grafikleri tekrar öne alma noktasında zorluk yaşamamak için 2000 sayfadan sonra yenisini açacağım inşallah. İyi geceler.

Sent from my iPhone
    Eyvallah, tamamdır Akadian kardeşim. Bir an için unuttum. Tablette 1000. Sayfadan sonra hep 1 1 1 görüyorumda kaçıncı sayfaya ne yazdığımı bulamıyorum onun için yenilensin istedim. Saygılar. Allah a emanet olun.

6. Yükselen maviyi takip edelim derim. Bu trend yaşayan trend olabilir önümüzdek hafta

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku

8. Hocam hoşgeldin. Saygılar

Sayfa 1056/1527 İlkİlk ... 565569561006104610541055105610571058106611061156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •