Sayfa 197/597 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. bu hissenin en büyük sıkıntısı ortaklık yapısı, herhalde hissedarlardan kimsenin işine gelmiyor şirketin piyasa değerinin yüksek olması adamlar imtiyazlara sırtını dayamışlar onlar sadece yönetim haklarından faydalansa yeter. küçük yatırımcı ölmüş kalmış kimin umrunda işin doğrusu hatayı kendimizde aramalıyız bizi kimse zorla sokmadı bu illete. burada bakıyorum bütün ky lar agresif çünkü uzun süre beklemek biçok kişinin pisikolojisini bozmuş serin kanlı olalım arkadaşlar inşallah kaçmak için bir fırsat verirler. ytd.

2. Bu işi yapanların kısa süre içinde iflas ve teslim bayrağını çekecekleri grafiği ve mali tabloları yan yana koyunca çok net görünüyor.

3. son günlerde hükümet medya herkes kentsel dönüşümü konuşuyor seçimden sonra büyük bir hamle başlatılabilir. inşatta çarklar dönmezse ekonomi çok zayıflar. ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    bu hissenin en büyük sıkıntısı ortaklık yapısı, herhalde hissedarlardan kimsenin işine gelmiyor şirketin piyasa değerinin yüksek olması adamlar imtiyazlara sırtını dayamışlar onlar sadece yönetim haklarından faydalansa yeter. küçük yatırımcı ölmüş kalmış kimin umrunda işin doğrusu hatayı kendimizde aramalıyız bizi kimse zorla sokmadı bu illete. burada bakıyorum bütün ky lar agresif çünkü uzun süre beklemek biçok kişinin pisikolojisini bozmuş serin kanlı olalım arkadaşlar inşallah kaçmak için bir fırsat verirler. ytd.
    Kazın ayağı gelinen nokta itibari ile hiçde öyle değil,hatta “kazanabileceğinizimi sanıyorsunuz” diyen için bile değil,bizler kazanmadan kazanabileceklerinin ne kadar sınırlı olduğunu,hatta başkaları kazanmasın der iken nelerin kaybedildiği herkesin açık ve net olarak anlamış olması gerekiyor!?!

5. 2004 yılında olduğu gibi en büyük hamleyi toki başlatabilir. imar barışından gelen para kentsel dönüşüme harcanacaktı.

6.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    son günlerde hükümet medya herkes kentsel dönüşümü konuşuyor seçimden sonra büyük bir hamle başlatılabilir. inşatta çarklar dönmezse ekonomi çok zayıflar. ytd.
    Bu saatten sonra Batı özelinde zerre sıkıntı olmaz,en kötü senaryoda bile kar açıklar,iyi senaryo daha makul görünüyor. (Laferge Suriye fabrikasında halen para kazanıyor)

7. şirket kendisini toplayıp sankodan hisselerini istediği gün herşey farklı olabilir. sankonunda çok uzun süre taşımak isteyeceğini zannetmiyorum. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    şirket kendisini toplayıp sankodan hisselerini istediği gün herşey farklı olabilir. sankonunda çok uzun süre taşımak isteyeceğini zannetmiyorum. ytd
    Sanko kısa süre önce çimentoda ortaklık denedi ama hilekar zihniyeti yüzünden işi güvenilir ve dürüst olan Oyak gurubuna kaptırdı...portföyündeki Batı hisselerinin değerini “0” maliyet ile kısa sürede kaç kat isterler ise “makul olan acilen 4 e katlamak” o fiyata taşıyabilirler ve mantıklı olanda bu görünüyor.

Sayfa 197/597 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •