Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4777 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Sayýn Cari demek nakit temettüde verseler patronlara sallýyacam diyorsunuz,valla böyle yorumlarý okuyunca bu þirketin yatýrýmcýlarý herþeyi fazlasýyla hakediyor! diyorum bazen kendi kendime...Bu arada ben Ýstihbarat Teþkilatý deðilim,ama eðer öyle olsa idim sizi asla güvenilir bir kaynak olarak kabul etmezdim...Temettü ile ilgili yazdýklarým tabiki sadece bir temenni ve öneri diyelim.
    Bizim kimseye salladýðýmýz yok.
    Yýllýk 9.000.000/180.000.000=%5 temettü verimliliði diye dikkat et kanmayasýn. Çünkü sen 1 lot için eski alanlardansýn (benim gibi) 6 TL ESKÝ FÝYAT DÝYELÝM. 6/2,25=2,66 TL hisse baþýna verdiðini unutma. Yani nominal deðer üzerinden sana söylenen
    Hisse temmettü verimliði hisse baþýna sen 2,66 TL verdiðin için yýllýk sana getiri % 1,88 brüt olur. Yýllýk FAÝZ, ENFLASYON kaç?
    Hisse fiyatý da ayný seviyelerde olduðuna göre hatta daha aþaðýda ((2,48*2,25=5,58 TL) Kaybýný sen düþün. Bu Yönetim
    söylediði ile yaptýðý hiç birbirini tutmadýðýný kaçýncý GK öðreneceksiniz.
    Biz sürekli yatýrýmcýya sallayanlarýn sallamalarýný gözler önüne seriyoruz.

Bedelsiz ne oldu 200 TL 4 tane 50 TL çevirdiler . Þu anda elinde 4 tane 50 TL den de az kaldý.

Ha bizim için hisse hala ucuz , sabýrla bekliyoruz.

Sönmüþ ateþin KÜLLERÝN den doðmasýný bekliyoruz.

ytd.
    Saygýlar,

2.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    Bizim kimseye salladýðýmýz yok.
    Yýllýk 9.000.000/180.000.000=%5 temettü verimliliði diye dikkat et kanmayasýn. Çünkü sen 1 lot için eski alanlardansýn (benim gibi) 6 TL ESKÝ FÝYAT DÝYELÝM. 6/2,25=2,66 TL hisse baþýna verdiðini unutma. Yani nominal deðer üzerinden sana söylenen
    Hisse temmettü verimliði hisse baþýna sen 2,66 TL verdiðin için yýllýk sana getiri % 1,88 brüt olur. Yýllýk FAÝZ, ENFLASYON kaç?
    Hisse fiyatý da ayný seviyelerde olduðuna göre hatta daha aþaðýda ((2,48*2,25=5,58 TL) Kaybýný sen düþün. Bu Yönetim
    söylediði ile yaptýðý hiç birbirini tutmadýðýný kaçýncý GK öðreneceksiniz.
    Biz sürekli yatýrýmcýya sallayanlarýn sallamalarýný gözler önüne seriyoruz.

Bedelsiz ne oldu 200 TL 4 tane 50 TL çevirdiler . Þu anda elinde 4 tane 50 TL den de az kaldý.

Ha bizim için hisse hala ucuz , sabýrla bekliyoruz.

Sönmüþ ateþin KÜLLERÝN den doðmasýný bekliyoruz.

ytd.
    Saygýlar,
    Evet yönetim mi tutmuyor verdiði sözleri.Bunu eleþtirecekse biri bu sana düþmez.Ya sen senin durumun ne olacak senin yönetimi eleþtirecek durumun mu var burada.Bazý yazýlarý yazarken hiç yüzün kýzarmýyor mu acaba?

Bende daha yanýndakinin kim olduðunu bile bilemeyenleri serivereceðim burada ortalýða ondan sonra aðlamak yok ama.Sürekli herkes ile boþ boþ konuþacaðýna sen önce þapkayý önüne koy kendi aklýný baþýna topla.Tonlarca malýn var elinde ama elinde 1000 lot malý olanlar gibi davranmandan daha komikte hiçbir þey olamaz burada.3-5 ay önce birileri burada þirketi kayyuma devrederken neden hiç sesin çýkmadý yoksa bir yakýnýn o ara 10 liralarda verdiði malý mý yerine koymakla meþguldü?

Peki bunlarý neden yapýyorsun burada.Çünkü elinde tuttuðun tonlarca maldan ettiðin zarar dururken tahtada ettiðin 3-5 lot tradeten kazandýðýn 3 kuruþ için yapýyorsun bunlarý.Yapma.

Hiç kimse baþta sen olmak üzere buradaki bir kaç kiþi kadar bu tahtadaki dümencilerin ekmeðine yað sürmedi.

Ne dedim ilk olaylar olduðunda savcýlýk lafý ettim,geçen bir daha tekrarladým burada mangalda kül býrakmayan bazýlarýnýz kelime bile edemedi.Çünkü aranýzda kimlerin savcýlýk lafý duyulduðunda nabzýnýn tavana vurduðunu ben çok iyi biliyorum.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-02-2019 saat: 10:57.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

3.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Evet yönetim mi tutmuyor verdiði sözleri.Bunu eleþtirecekse biri bu sana düþmez.Ya sen senin durumun ne olacak senin yönetimi eleþtirecek durumun mu var burada.Bazý yazýlarý yazarken hiç yüzün kýzarmýyor mu acaba?

Bende daha yanýndakinin kim olduðunu bile bilemeyenleri serivereceðim burada ortalýða ondan sonra aðlamak yok ama.Sürekli herkes ile boþ boþ konuþacaðýna sen önce þapkayý önüne koy kendi aklýný baþýna topla.Tonlarca malýn var elinde ama elinde 1000 lot malý olanlar gibi davranmandan daha komikte hiçbir þey olamaz burada.3-5 ay önce birileri burada þirketi kayyuma devrederken neden hiç sesin çýkmadý yoksa bir yakýnýn o ara 10 liralarda verdiði malý mý yerine koymakla meþguldü?

Peki bunlarý neden yapýyorsun burada.Çünkü elinde tuttuðun tonlarca maldan ettiðin zarar dururken tahtada ettiðin 3-5 lot tradeten kazandýðýn 3 kuruþ için yapýyorsun bunlarý.Yapma.

Hiç kimse baþta sen olmak üzere buradaki bir kaç kiþi kadar bu tahtadaki dümencilerin ekmeðine yað sürmedi.

Ne dedim ilk olaylar olduðunda savcýlýk lafý ettim,geçen bir daha tekrarladým burada mangalda kül býrakmayan bazýlarýnýz kelime bile edemedi.Çünkü aranýzda kimlerin savcýlýk lafý duyulduðunda nabzýnýn tavana vurduðunu ben çok iyi biliyorum.

3-5 ay önce birileri burada þirketi kayyuma devrederken neden hiç sesin çýkmadý yoksa bir yakýnýn o ara 10 liralarda verdiði malý mý yerine koymakla meþguldü?

10 liradan kaç lot mal satýl da yerine konamýyor .anlamadým. Kardeþim senin matematiðin yok mu hisse þuan 2,25x2,48=5,58 TL
    Yüzlerce lot var tahtada da almak isteyip .Tahta sýð diyen yönetime ve sizin bilginize.
    Yönetim BATISÖKE ye %4 nü aldýrýken ödediði fiyatýn ortalamasýný düþürmeye baksýn.Hisse fiyatý yerlerde sürünüyor.
    Bu yönetim hisse geri alýmý kararýný neden uygulamýyor.Alýnmýþ bir karar var ortada.
    Yönetimdeki mantýk hem kekim dursun , hem karným doysun.
    Hisse fiyat grafiði her þeyi anlatmýyor mu? Sanki Yönetime dün geldiler.Yýllardan beri Yönetimde olanlar ayný deðil mi?
    Yap bakalým hisse geri alýmýný agresif þekilde. o zaman hisse fiyatý nereye gelecek görelim.Para cepten vermesine gerek
    yok LÝMAN gayet güzel nakit yaratýyor. Vergisel avantajý da var. (ÇEK KREDÝYÝ LÝMAN dan BOÞU BUÞUNA KURUMLAR VERGÝSÝ DE
    ÖDEMEZSÝN.ALDIN GÜVENDÝÐÝN ÞÝRKETÝNDE HÝSSELERÝ BU KADAR UCUZ FÝYATTAN KÝM SATIYORMUÞ BÝR GÖRELÝM DEÐÝLÝ MÝ?)

ytd.
    Saygýlar,

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •