Originally Posted by
Badi
20-30 kuruşluk kademeyi beyenmeyenler,bu % 10-15 demektir.bu tahta kaç kere bir defada bu rakamları gördü.Hani alıp başını çekip gitse anlarım.insanlara bunu bile çok görüp hazmedememek.ayriyetten bizler para kazanmak için maalesef içerden bilgi alamıyoruz.bunca yıldır ky ye zulmeden patrona teşekkür edeceğime bana parakazandıranlara teşekkür ederim.pazarlamacılar dahil.ytd.
Tahtadakide tahtada dağıttığı malı toplayabilmek için senin gibi şirketi kayyuma devreden geriz.kalılara teşekkür ediyor zaten.Bak darılmaca yok.Tahtadaki çantacılar ile beraber mutlu mesut ne güzel aynen böyle devam edin.Çünkü belli ki 3 kuruş kazanmak için midenizin kaldırmayacağı şey yok.Laflarımda zorunuza gitmesin az bile yazdım.
Hayatımda bu işlerde çok insanlar gördüm ama senin kadar cahiline zor rastlanır.Senin gibi biri olsa olsa burada kendi nicki ile yazamayacak birinin ancak 2. ve 3. nicki olur.Gerçek hayatta senin gibi birinin olması bilimsel olarak mümkün değil çünkü.Çantacılar ile iş tutandan da bu piyasada herkes bilir bir cacık olmaz.Bugün mutlu olursun 3 kuruşa yarın herkesten çok ya burada ya da başka yerde ağlarsın eğer o da gerçekten senin gibi biri reelde varsa......
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri