Sayfa 199/597 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Yatırımcısına “kazanabileceğinizimi sanıyorsunuz†diyen zihniyet, açıkça,

Yatırımcının sırtından para kazanma hevesinin ve uygulamasının itirafıdır.

Ellerinde, rahatça kar yapabilecekleri, muazzam ticari imkanlar bulunmaktadır.

Bir babanın, aile içinde, çocukları arasında yapacağı ayırımdan farklı davranmamaktadırlar.

Bu nasıl bir anlayıştır, anlamak ve kabul etmek mümkün değildir.

Demek ki, yatırımcı, bunların karşısında, ne yapıyorlarsa , rakip olarak gördükleri insanlardır.

Bu kafayla, ne ülke kalkınır, ne şirket, ne de itibarları olur.

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Yatırımcısına “kazanabileceğinizimi sanıyorsunuz†diyen zihniyet, açıkça,

Yatırımcının sırtından para kazanma hevesinin ve uygulamasının itirafıdır.

Ellerinde, rahatça kar yapabilecekleri, muazzam ticari imkanlar bulunmaktadır.

Bir babanın, aile içinde, çocukları arasında yapacağı ayırımdan farklı davranmamaktadırlar.

Bu nasıl bir anlayıştır, anlamak ve kabul etmek mümkün değildir.

Demek ki, yatırımcı, bunların karşısında, ne yapıyorlarsa , rakip olarak gördükleri insanlardır.

Bu kafayla, ne ülke kalkınır, ne şirket, ne de itibarları olur.
    Bu cümleyi tüm yönetimin ortak görüşü yada şirket politikası olarak lanse etmekde pek doğru olmaz ancak bizlerin beklediğide bu sözlerin bireysel olduğunu ispatlayacak uygulamaları ve kararları net olarak artık görmek,maalesef gelinen nokta bu sözleri söyleyen kişi ve anlayışı fazlası ile haklı çıkarmış durumda. (Not:Ben bedeli ve süre ne olursa olsun kazanana kadar burada olucam)

3.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Sayın EKSİPNOS35,
    Bir duyum mu var her halde. Bu kadar kambiyo zararı ve faiz ödenince diğer ortaklar sesi çıkmasın diye yapılacaktır.

Bu fiyatın eder fiyata ne yaparlarsa yapsınlar ulaşmayacağını anlamışsınızdır.
    Hisse geri alım olmadıktan sonra zor yani.

Ytd.
    Saygılar,
    Sayın Cari demek nakit temettüde verseler patronlara sallıyacam diyorsunuz,valla böyle yorumları okuyunca bu şirketin yatırımcıları herşeyi fazlasıyla hakediyor! diyorum bazen kendi kendime...Bu arada ben İstihbarat Teşkilatı değilim,ama eğer öyle olsa idim sizi asla güvenilir bir kaynak olarak kabul etmezdim...Temettü ile ilgili yazdıklarım tabiki sadece bir temenni ve öneri diyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Sayın EKSİPNOS35,
    Bir duyum mu var her halde. Bu kadar kambiyo zararı ve faiz ödenince diğer ortaklar sesi çıkmasın diye yapılacaktır.

Bu fiyatın eder fiyata ne yaparlarsa yapsınlar ulaşmayacağını anlamışsınızdır.
    Hisse geri alım olmadıktan sonra zor yani.

Ytd.
    Saygılar,
    Topicdekiler olayı çözmüş,ne yapsınlar üç kuruş temettüyü,maşallah zaten her hafta satıp 20-30 kademe aşağıdan yerine koyuyorlar mallarını...Bu sene Gk’ya özellikle Gedik yatırımdan bir yetkili teşekkürlerini iletir artık.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yok bir başka Gk da sürprizin kralını yapıvericem tam olacak en sonunda.Bakalım o zaman bu topicde beraber çanak tuttuklarının faydası olacak mı.
    Dostum sen keyfine bak,kendini yorma,hayat zaten süprizlerle dolu,yıl olmuş 2019 bak ne süprizler yaşıyoruz
    halen

6. 20-30 kuruşluk kademeyi beyenmeyenler,bu % 10-15 demektir.bu tahta kaç kere bir defada bu rakamları gördü.Hani alıp başını çekip gitse anlarım.insanlara bunu bile çok görüp hazmedememek.ayriyetten bizler para kazanmak için maalesef içerden bilgi alamıyoruz.bunca yıldır ky ye zulmeden patrona teşekkür edeceğime bana parakazandıranlara teşekkür ederim.pazarlamacılar dahil.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Sayın Cari demek nakit temettüde verseler patronlara sallıyacam diyorsunuz,valla böyle yorumları okuyunca bu şirketin yatırımcıları herşeyi fazlasıyla hakediyor! diyorum bazen kendi kendime...Bu arada ben İstihbarat Teşkilatı değilim,ama eğer öyle olsa idim sizi asla güvenilir bir kaynak olarak kabul etmezdim...Temettü ile ilgili yazdıklarım tabiki sadece bir temenni ve öneri diyelim.
    Bizim kimseye salladığımız yok.
    Yıllık 9.000.000/180.000.000=%5 temettü verimliliği diye dikkat et kanmayasın. Çünkü sen 1 lot için eski alanlardansın (benim gibi) 6 TL ESKİ FİYAT DİYELİM. 6/2,25=2,66 TL hisse başına verdiğini unutma. Yani nominal değer üzerinden sana söylenen
    Hisse temmettü verimliği hisse başına sen 2,66 TL verdiğin için yıllık sana getiri % 1,88 brüt olur. Yıllık FAİZ, ENFLASYON kaç?
    Hisse fiyatı da aynı seviyelerde olduğuna göre hatta daha aşağıda ((2,48*2,25=5,58 TL) Kaybını sen düşün. Bu Yönetim
    söylediği ile yaptığı hiç birbirini tutmadığını kaçıncı GK öğreneceksiniz.
    Biz sürekli yatırımcıya sallayanların sallamalarını gözler önüne seriyoruz.

Bedelsiz ne oldu 200 TL 4 tane 50 TL çevirdiler . Şu anda elinde 4 tane 50 TL den de az kaldı.

Ha bizim için hisse hala ucuz , sabırla bekliyoruz.

Sönmüş ateşin KÜLLERİN den doğmasını bekliyoruz.

ytd.
    Saygılar,

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    20-30 kuruşluk kademeyi beyenmeyenler,bu % 10-15 demektir.bu tahta kaç kere bir defada bu rakamları gördü.Hani alıp başını çekip gitse anlarım.insanlara bunu bile çok görüp hazmedememek.ayriyetten bizler para kazanmak için maalesef içerden bilgi alamıyoruz.bunca yıldır ky ye zulmeden patrona teşekkür edeceğime bana parakazandıranlara teşekkür ederim.pazarlamacılar dahil.ytd.
    Tahtadakide tahtada dağıttığı malı toplayabilmek için senin gibi şirketi kayyuma devreden geriz.kalılara teşekkür ediyor zaten.Bak darılmaca yok.Tahtadaki çantacılar ile beraber mutlu mesut ne güzel aynen böyle devam edin.Çünkü belli ki 3 kuruş kazanmak için midenizin kaldırmayacağı şey yok.Laflarımda zorunuza gitmesin az bile yazdım.

Hayatımda bu işlerde çok insanlar gördüm ama senin kadar cahiline zor rastlanır.Senin gibi biri olsa olsa burada kendi nicki ile yazamayacak birinin ancak 2. ve 3. nicki olur.Gerçek hayatta senin gibi birinin olması bilimsel olarak mümkün değil çünkü.Çantacılar ile iş tutandan da bu piyasada herkes bilir bir cacık olmaz.Bugün mutlu olursun 3 kuruşa yarın herkesten çok ya burada ya da başka yerde ağlarsın eğer o da gerçekten senin gibi biri reelde varsa......
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 199/597 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •