Sayfa 128/656 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

4. Büyük kafalar fikirleri, orta kafalar olayları, küçük kafalar kişileri tartışır

bu çin atasözü çok hoşuma gitti... bu atasözünden sonra hangi aracı kurum alıyor ,satıyor diyemeyeceğiz galiba...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. bu günkü kapanışımız 7,00 oldu...tam da psikolojik direnç seviyesinin üzerinde bir kapanış oldu..prim olarak da %1,45 lik bir primimiz oldu...bu prim miktarı az görünse de anlamı büyüktür..ilk etapta psikolojik direncin üzerine çıkmak güzeldir...yeni ve temiz bir havayı tenefüs etmek gibidir.. bu saatten sonra 7,52 zirvesinin kokuları bize gelmeye başlayacaktır...normal bir çaba ile o zirveyi görüp geçme ihtimalimiz yüksektir...

rsi ,macd ..v.b teknik veriler hala dipten yeni yeni çıkıldığını işaret ediyor...önümüzdeki günlerde bu çıkışın ivmelenmesini ve 7,52 nin de geçilerek yeni bir zirve oluşturmasını bekliyorum...bunlar şu anda ilk etapta teknik beklentilerimdir...temel beklentilerim ise malumunuzdur...orta ve uzun vadede durdonun çıkışının devam etmesini 2019 yılı ilk çeyrek bilançosunu (mayıs ayının 10 una kadar ) 8,00-9,00 aralığından karşılanmasını ,kim bilir belki de ufak ufak çift rakamları koklayatabileceğini düşünüyorum..çünkü temel veriler olası bu çıkışı destekler..

bakalım teknikçiler ve yeni temelciler ne zaman bu hisseye üşüşecek..??? hisse az hareketli iken pek kimsenin dikkatini çekmiyor ama ne zaman ki agresifleşti o vakit her çeşit yatırımcı buraya damlıyor...

artık hayırlısı olsun dostlar...ben hepimize başarılar diliyorum...bu günü de primli kapattığımızdan dolayı mutluyum...aza razı olmayan çoktan mahrum kalırmış..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aylar önce en sonunda bu hissede metahan ,ben ve bir kaç ky arkadaş bu hissede kalacağız demiştim...şu anda topikten görüldüğü kadarıyla durum budur...adeta topik terk edilmiş havası var...ama durdo yola devam ettikçe yavaş yavaş bazı yeni ky arkadaşlar gelecektir..
    Dostum, sizleri takip ediyorum.Sizler kadar bilgili değilim.Teknikten, grafikten pek anlamam. Bilancodaki temel verilere bakarim sizin gibi.Sizleri zevkle izliyorum.Buradakilere ,sizlerden daha fazla verebilecegim bir yorum olmadığı için yazamıyorum.Eminim benim gibi olanlar da vardır. Yalniz değilsiniz dostlar. Tek farkımız, ben hepimizden sonra gemiyi terkedecegim.Belki bir yıl, belki iki yıl sonra.[emoji41]

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Biz de buradayiz. Sessizce beklioruz!!

Sent from my iPhone using hisse.net

8. Borclarin vadesi nasildi bilen varmi arkadaslar kac yillik cektiler acaba ben bakmak istedim ama dogru durust bisey bulamadim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 128/656 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •