Sayfa 543/999 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Benim fikrim saniyorumki biraz daha mezhepsel sebeplerden geliyor iranlilar, bazi azeri is ortaklarimdan diger ulkelerde turkiyede oldugu kadar rahat edemediklerini duymustum.

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Benim fikrim saniyorumki biraz daha mezhepsel sebeplerden geliyor iranlilar, bazi azeri is ortaklarimdan diger ulkelerde turkiyede oldugu kadar rahat edemediklerini duymustum.

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İyide azeri türkleride şii mezhebi zaten .mezhepsel baskı görürlerse türkiyede görme ihtimali burda daha çok değilmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Niye geliyorlar bu iranlılar anlamadım.Türkiye dahamı ucuz yoksa savas mavasda yok iranda .
    Paralarının değeri düştüğü vakit burdada parasının değeri düşüyor .Çalışmayamı geliyorlar shangil

Din baskısıdır, başka ne olacak?

İster şii baskısı olsun, ister sünni, ister şu bu, ve hatta hristiyan falan, fark etmez.

Din baskısının her türlüsü insanların hayatını cehenneme çeviriyor.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Din baskısıdır, başka ne olacak?

İster şii baskısı olsun, ister sünni, ister şu bu, ve hatta hristiyan falan, fark etmez.

Din baskısının her türlüsü insanların hayatını cehenneme çeviriyor.
    O din baskısı 1 sene öncede vardı zaten .Sebebi ekonomik kriz nedeniyle olması daha mantıklı geliyor .Durumu iyi olan ülkeyi terk ediyor .Bizdede öyle olmuyormu ? Kriz nedeniyle yurtdışına kaçan sermaye oldu .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

insanlar siyasi,dini baskılardan göç ederler.
    insanlar açlık ,kıtlık ve afetlerden göç ederler.
    insaoğlu her insanın isteği olan daha iyisine sahip olmak için göç ederler.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    adres degisikligi beyana tabi zaten.nufus mudurlugune gidince ben su mahalle'den sokaga tasindim diyorsun olay bitiyor.kanit manıt orda da istenmiyor. ha nüfusa gitmissin ha e imza ile yapmissin ...kaldiki yakinda tapu dairesine gidilmeden ev satilacak ...belkide basladi.
    Muhtarligi kendi akrabası kazansin diye şehir merkezindeki evini kendi koyune aldiranlar var seçimden sonra hop geri ne isin var burda niye taşındın diye soran yok.

7. Seçim geldi, köyün nüfusu 5'ten 35'e çıktı - Memurlar.Net
    https://www.memurlar.net/haber/81207...5-e-cikti.html

30 kişi köyde olmadığı halde köydeymiş gibi kayıt yaptırmış.İçlerinden iki kişi muhtarlığa aday olmuş, muhtarlık maaşı için.Tam sahtekar millet olup çıkmışız.Balık baştan kokmuş tuzlasan da nafile.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hangi ev bu çakamadın gitti..
    Çakılmayan ev yok yanlış fiyat vardır..
    Bu piyasada ne kadar kelepir satarsanız satın müşteri bulamazsınız Kendimden biliyorum

900 bin değeri olan evi 750 ye indirdim arayan yok.

600 desem yine çıkmaz o nedenle vazgeçtim piyasa düzelsin bakarız bir hal çaresine

Sayfa 543/999 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •