Sayfa 214/616 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Ahha 28 ler. Biraz da buradan 27 ye kadar silkelerler bakalım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, hayal gücümün ürettiği şahsi düşüncelerimdir ve beni bağlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Huylananadam Yazıyı Oku
    Ne gelicem zaten buradayım bir yılı geçti. Senin aksine senin tüm yorumlarını bir yıldır takip ediyorum hissedeki en büyük indikatörüm sensin senin hedefe gelene kadar satmayı düşünmüyorum. Ama maalesef şizofreni başladı sende bir süredir gözünü seveyim şu pgsusu aradan çıkaralım vade farkında %25 kayıp var 36 dan aldım kaçran satmam gerektiğini hesap et. 45 e kadar dayansan olmaz mı? Söz ilaçlarını ben getireceğim��
    madem kadın olduğunu kabul ettin neden kendini huylananadam diye gizliyosun ?? asıl şizofren kim ??

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3. Kadın olmak ayıp bir özellik değil de cevapsız bırakmayayım dedim. Erkeğim tabi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, hayal gücümün ürettiği şahsi düşüncelerimdir ve beni bağlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Huylananadam Yazıyı Oku
    Kadın olmak ayıp bir özellik değil de cevapsız bırakmayayım dedim. Erkeğim tabi.
    özellik mi ?? ....

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Çok Teşekkürler...

6.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    özellik mi ?? ....
    Cinsiyet bir özellik değil midir e benim evrimini aceleden atlaya atlaya yarım bırakan sevgili forumdaşım? Dalga geçerek yaptığın eril cinsiyetçiliği gizleyemezsin. Bu arada çok özel değilse torbacınızın numarasını özelden paylaşabilir misiniz? Sizin kafanıza ulaşmak istiyorum.😂😬 (Ciddiye almayın şaka yapıyorum numara sizde kalsın)

7.  Alıntı Originally Posted by Huylananadam Yazıyı Oku
    Cinsiyet bir özellik değil midir e benim evrimini aceleden atlaya atlaya yarım bırakan sevgili forumdaşım? Dalga geçerek yaptığın eril cinsiyetçiliği gizleyemezsin. Bu arada çok özel değilse torbacınızın numarasını özelden paylaşabilir misiniz? Sizin kafanıza ulaşmak istiyorum.���� (Ciddiye almayın şaka yapıyorum numara sizde kalsın)
    erilim sana hişşşt zilliii....

Sayfa 214/616 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •