Sayfa 559/999 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. "ENFLASYONU 15.9 OLARAK AÇIKLAMIŞTIK"

2019 yılı için hedef enflasyonu 15,9 açıklamıştık. Bu noktada baktığımızda ocak ayı ve şubat ayı sahadan aldığımız hem para hem mali politikalar ışında hedeflediğimiz düzeyde gittiği yönünde çok net sinyaller alıyoruz. Ekonomide algı konusu çok önemli. Reel olmayan bir kırılganlıkla karşı karşıya kalmıştık. Cari denge geçtiğimiz mayıs itibari ile yüzde 6'nın üzerinde yüzde 7-8'lik bir gayri safi milli hasıla oranı beklenirken uygulanan sahadaki diplomasi etkisiyle yılsonu hedeflerinin bile altında muhtemelen 4'ün altında gerçekleşecek. Enflasyon malumunuz zor bir dönem, özellikle ikinci çeyrekten sonraki sürecin baz etkisiyle birlikte üzerinde bir performansla bu yılın enflasyonunu oluşturacağımızı düşünüyorum. Yabancı yatırımda 13 milyar doları geçtik.

https://www.haberturk.com/son-dakika...388226-ekonomi

2.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Vakifbank OB ( normal sube de ayni orani veriyor anlamadim neresi ozel)
    %20.5
    1M+
    32 gun

1 Nisan vade sonu.

Sent from my BLA-A09 using Tapatalk
    6 numaralı fon almak daha mantıklı bence

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3. Burgan bank şubeden bugün oran alan var mı?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Para yokluğu kuyruğu diyelim. Varlıkta kuyruk olmaz.
    Iphone'nun yeni ürünü çıktığında oluşan kuyruklar garibanlıktan olmasa gerek..?

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Iphone'nun yeni ürünü çıktığında oluşan kuyruklar garibanlıktan olmasa gerek..?
    Sadece 1 gün ilk ben sahip olacağım kuyruğu. Ertesi günü kuyruk gördün mü?

Bu nasıl bir eğitimsizlik ki aradaki farkı anlayamıyorsunuz. Yazık.

Diğer yandan bu tür benzetmeler şizofreni teşhisinde kullanılıyor, sizin mantık da aynen öyle:
    Kuş uçuyor, uçak da uçuyor, o zaman kuş uçaktır.

Tedaviye ihtiyacınız olabilir.

Ya da eğitime
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Yurt içi yerleşiklerin Döviz mevduatı, 22 Şubat ile biten işlem haftasında 560 milyon dolar artarak 169.94 milyar dolara yükseldi.

7.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Para yokluğu kuyruğu diyelim. Varlıkta kuyruk olmaz.
    Bugün aile hekimine voltren krem, göz damlası ve ağrı kesici yazdırdım. Eczacı 3 kutu ilaç için 22 tl fark çıkardı. Reçetesiz fiyatlarını sorduğumda 45 tl. dedi. Yani emekli , aile hekimine gidecek, sıra bekleyecek, laf anlatacak ve 22 tl. verecek. Pes artık.

E- devlet üzerinden ilaç durumunu sorgulayınca aile hekimi muayene bedeli 7 tl. görünüyor. Hani bedavaydı !! hastaneye gidersek uzman hekim muayenesi 15 tl. imiş. Sağlıkta devrim yapılmış. Bravo demekten başka elimden bir şey gelmiyor.

Şimdi bana bazıları - nankörlük yapma, ilaç bulduğuna şükret- diyebilir. Haksız da değil, haddimi bilmeliyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün aile hekimine voltren krem, göz damlası ve ağrı kesici yazdırdım. Eczacı 3 kutu ilaç için 22 tl fark çıkardı. Reçetesiz fiyatlarını sorduğumda 45 tl. dedi. Yani emekli , aile hekimine gidecek, sıra bekleyecek, laf anlatacak ve 22 tl. verecek. Pes artık.

E- devlet üzerinden ilaç durumunu sorgulayınca aile hekimi muayene bedeli 7 tl. görünüyor. Hani bedavaydı !! hastaneye gidersek uzman hekim muayenesi 15 tl. imiş. Sağlıkta devrim yapılmış. Bravo demekten başka elimden bir şey gelmiyor.

Şimdi bana bazıları - nankörlük yapma, ilaç bulduğuna şükret- diyebilir. Haksız da değil, haddimi bilmeliyim.
    Her sey bedava olsa yani sifir katki payi ile o zaman bizim milletimiz sistemi cok ciddi suistimal ederdi.
    Ben gecmiste doktora gittim bir torba ilac yazdirdim, aldim geldim diye ovunenleri cok gordum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 559/999 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •