..............
http://www.hisse.net/topluluk/showth...52#post3214652
..............
http://www.hisse.net/topluluk/showth...52#post3214652
Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.
Bu tablonun faaliyet karı kısmında gösterdiği sonuçlar bence çok büyük yanılgıya neden olur.
Özkaynak yöntemi ile değerlenen yatırımlardan payların kur farkı karı/zararı hariç olan faaliyet karları da petun faaliyet karı içerisinde değerlendirilmeli. Tablo bunu dikkate almıyor ve faaliyet karı sanki azalmış gibi bir görüntü ortaya koyuyor.
Ben analizimde yıllık faaliyet karında bir azalma görmüyorum hem de yatırım faaliyetlerinden elde edilen 3.4 milyon gayrimenkul değer artışını hesap dışı tutmama rağmen.
Bu tablo anladığım kadarıyla , belli bilanço kalemlerine göre yapılan bir bilgisayar hesabından ibaret.
Sayın Hisseci44, eklediğiniz teknik formasyonu çizenler acaba karı önceden biliyorlar mıydı ?
Düşüşün fibonacci %50 dizeltme seviyesi 7,5
%38.2 düzeltme seviyesi de 6.9
Selam sn. parasever
paylaştığım çizim naçizane benim karalamam , eğer kastınız bu çizim ise
evet kar ile ilgili beklentim vardı elbette ama bilgim yoktu tabii,![]()
üstelik açıklanan kar beklentilerimi aştı...
ancak kastınız grafikleri bu hale getirenler ise,yani tahtanın sahipleri ise yüksek ihtimalle bekliyorlardır .
herkese bol kazançlar...
Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.
Terzico nerelerde bu arada, gören varmı
Ben 57-58 gelir diye düşünüyordum.şimdi petun geçmiş bilinço rakamlarına göre bu fiyatları hak ediyor muydu? hayır!bu gün de karda geçen yıla göre %5 artış var,yatay hasılat,kar vardır deyip fiyatı buralarda tutarlarsa şaşmam...ama benim gönlümde hak ettiği yer çok yukarılarda....
"Pınar Et <PETUN TI> 4Ç18’de TL20mn net kar ettiğini açıkladı (Operasyonel olarak beklentimizin altında)
Şirket için 4Ç net kar beklentimiz TL13mn düzeyindeydi. ? Şirketin TL165mn olarak açıklanan cirosu beklentimizin %4 altında kalırken, Pınar ET’in %9.7 olarak tahmin ettiğimiz FAVÖK marjı %6.7 olarak açıklandı
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Beklenen kârlar.. şaşırtıcı değil,, sonrası önemli
Yer İmleri