Sayfa 295/775 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Demek ki patron ve hisse yapıcı halinden memnun
    Döke döke götürüyor daha ne yapsın

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Pek götürdüğü söylenemez 3.50 ye 3 yılda gider herhalde

3.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Pek götürdüğü söylenemez 3.50 ye 3 yılda gider herhalde
    Bedelsizleri cebe koyarsın temettünü de alırsın 2019 temmuzda A grubuna geçer zaten 3.20 li fiyatlarla bile

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Merhabalar öncelikle değerli yatırımcılar,

Burada bakıyorum her gün serzeniş veya speke sövmeler etmeler var bunlar oldukça yanlış şeyler.Nedenlerini açıklayayım sizlere.İlk önce insanoğlunun psikolojisini iyi bilmek lazım siz bir insanı köşeye sıkıştırdığınızda ne olur veya bir canlıyı habire ses eder durmadan çırpınır sizlerde şuan spek gözünde böylesiniz habire ya yok öyle yok böyle falan filanda nasıl gitmez gelmezde.Ya bırakın herkes işini yapsın herkes işini yaparsa bırakın borsayı dünya güzelleşir spekülatörler işini yapacak sizlerde yatırımcı olarak işinizi yapacaksınız.Eeee bakıyorum mal topluyor spek efendi yazıyorsunuz ya o zaman neden her gün burada yazıp yatırımcı çekmeye çalışıyorsunuz her alınan 1 lot senin aleyhine bu kadar çarpışık yorumlar olur mu????Sizlere soruyorum elinizi çenenizin altına koyun düşünün...En basitinden bakın şirket yönetimi işini yaptı temettü vericem dedi mi hiç demedi önceden veya sizler temettü vericek mi edicek mi diye yakındınız bakın adamlar işini yaptı neden spekülatöre de zaman vermiyorsunuz???Bırakın bu işleri kumarda bile karşıya kartlarını göstermemen lazımken siz resmen al kardeşim benim kartlar bunlar gel benle oyna diyorsun çok beklersin daha gitmesini etmesini bana göre de hisse nadasta...Nadasta olursa dinçleşir olgunlaşır...Gel gelelim senin benim elindekini almak istiyor falan filan ya Allah aşkına geçin o işleri yarın kağıt 2 tavan olsa cogunuz dökülür adamlar bunu bal gibi biliyor senelerin adamları.Bir siz akıllısınız yani ....Sonra birileri çıkmış eeee bu kar şişme kar işte efendim yatırım faaliyetinden geliyor şöyle böyle eee soda mesela herkes dolar düştü karı düşücek dolar çıktı soda iyi olur eee bu kağıtta finansal gelirden en büyük karı yazıyor ama anlatamazsın insanlara bunları anlamazlar neden çamur atmak en kolayı biz severiz...Bana ne neden kar ettiyse etti...Ve bu karı da paylaşıyor mu bitti yoruma kapanır burası....Benim için kimse pek değinmemiş ama şirketin en güzel sevdiğim tarafı argeye giden para bunlar şuan değeri pek anlaşılmaz ama bunlar geleceğe atılan tohumlar gibidir ha filiz verir vermez ama beklenti doğmasına sebep olur ayrıca istediği sektörde benim için anahtar kelimeeeeee yazılım yazılım yazılım....Bakın logo yazılıma zamanında argeye dünya kadar para gitti şimdi kaç lira ve hala da dünya kadar para argeye gider o şirkette....Zamanında ben pergamon status vardı bakın kimse yazmaz etmezdi.Ve orada saolsun spek grubu falan kimse bilmem etmem beni de ilgilendirmez şirkette bakarım ben.Orada da benzer tablo aldık neyse 3.9 dan aman Allahım sen misin alan eden tabi neden aldık ihracat odaklı büyüme istiyordu türkiye eee kim etkilencek dış ticaret şirketleri 3.5 tl ye kadar verdiler veeee adamlar tek kademeye 90 bin tane koyuyor bir nevi takoz ezme yıldırma politikaları en sevdikleri....Sonuç ne oldu bizden o malları kaçtan aldı etti neyse bunlar faso fiso...Siz şunu düşünün ben pergamondaykende hep böyle düşündüm bu kağıt giderse ben bu işin neresinde olacam tabi giderse ha bana göre kağıt nadasta gibi zaman herşeyin ilacı ama şuraya yazıp durmayınnn her yazınız size eksi olarak döner üstüne basa basa söylüyorum.Yatırım tavsiyesi değildir....Herkesin aklı kendine...Parası da kendine...
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

5. Benim amacım hisseye kötülemek falan değil küçük te olsa ortağım ama nadas 1 yıl olur bu 1 yılı geçeli çok oldu farklı mevzular var sanki burada ....

6.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Benim amacım hisseye kötülemek falan değil küçük te olsa ortağım ama nadas 1 yıl olur bu 1 yılı geçeli çok oldu farklı mevzular var sanki burada ....
    Tabi bu düşünceler beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    tabi bu düşünceler beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
    ali kardeşim yaramıza tuz basma vestel vesbe formet hangisini sayayım.
    Bedelsiz var
    temettü var
    alınan ihaleler var
    patron işi bilmiyor para kazanacaksan çek tahtayı yukarı formete bak bence patron speğe verdi parayı
    kaça götüreceği belli degil yukardan malı satacak.ki formeti çok yakından tanıyorum.piyasa degeri 300 milyon olmuş oda sanayi şirketi yerleri kira fason iş yapıyor.yani diyeceğim kıyaslamak olmazda o şirketin 300 milyon oldugu yerde bunun piyasa degeri 1 milyar olması lazım.gel gör ki ............66 milyon gülelim mi aglayalım mı....
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. yada gönder bir yerli oto klima argesi yapıyoruz diye bak bakalım ya bunlar işi bilmiyor.yada paraya ihtiyaçları yok.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 295/775 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •