Sayfa 575/999 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 5.30 üstünde kaldığı sürece yükselen kanalda
    , altı stop noktamdir.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    5.30 üstünde kaldığı sürece yükselen kanalda
    , altı stop noktamdir.
    Ocak ayinda da oyle dedio 5.17 ye dusmesi 3 gun surdu hocam. Ben bu dolardan kar edeni gormedim. Ciksa ac gozluluk yapip dahada cikatmi diye bekliyorsun
    Sabah uyandiginsa dibi gormus oluyor.
    Dolardan ciktim icim rahatladi valla

3. Nihayetinde vadeli mevduat hesabında da sınırsız devlet garantisi yok. Sadece 100 bin TL ile sınırlı devlet garantisi. Peki gerisi ne olacak..

4. Hakkınızda hayırlısı olsun dolar için Abd den gelecek kararların çok etkili olacağını düşünüyorum. Bakalım Fed faiz işini ne yapacak

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar benimle eylenir sayin purplee

Dusecek diye sabah 5.30 dan tamamini ciktim. ON da haftasonu bari kazanayim diye.
    6500 tl zarardayim. Bir daha dolar 10 olacak deselerde girmem.

Ben iki defa denedim dolari ikisinde de beceremedim. Yaklasik zararim 15 K gibi.
    Belkide daha fazla. Yanarim yanarimda o parayla 1 hafta belek tatili yapabilirdim ona yanarim...
    Tam bir erken uyarı göstergesi gibisiniz.
    Sabah dolardan çıkış yaptığınızı burada paylaşmış olsaydınız kuvvetle muhtemel bir çok forumdaş büyük bir güvenle dolara balıklama giriş yapar ve sayenizde kazanırdı. Hatta bazıları aklınızı çelip tekrar dolara dönmenize vesile dahi olabilirdi.
    Dolarda hareket başlayınca bazı forumdaşlar sizin dolarları satmış olabileceğinizi ifade etmişlerdi.

6.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Nihayetinde vadeli mevduat hesabında da sınırsız devlet garantisi yok. Sadece 100 bin TL ile sınırlı devlet garantisi. Peki gerisi ne olacak..
    Merak etme bu ülkede bankada paran battıysa o ülkede çoğu şey batmıştır..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Tam bir erken uyarı göstergesi gibisiniz.
    Sabah dolardan çıkış yaptığınızı burada paylaşmış olsaydınız kuvvetle muhtemel bir çok forumdaş büyük bir güvenle dolara balıklama giriş yapar ve sayenizde kazanırdı. Hatta bazıları aklınızı çelip tekrar dolara dönmenize vesile dahi olabilirdi.
    Diplerde korku, zirvelerde coşku finansal piyasaların işleyiş prensibidir.. Piyasa yapıcı da bu psikolojiye oynar.. Karşıt yatırımcı olamadıysanız ve finansal bir disiplinde yoksa: televizyon, internetteki yorumlardan etkileniyorsanız zaten her piyasada dipte satar zirvede alırsınız..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Merak eden yok zaten. Bunu bana değil, fon aliminda risk veya sıkıntı gören arkadaşa söylesen daha uygun olurdu..

Sayfa 575/999 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •