Sayfa 98/142 ÝlkÝlk ... 488896979899100108 ... SonSon
Arama sonucu : 1129 madde; 777 - 784 arasý.

Konu: Metastock la ilgili herþey

Alýntý Originally Posted by onelle Yazýyý Oku
    Bu tablo için ( 0 barlar için ) yukarýdan ideas'a kadar olan sinyal fiyatlarý hatasýz ... IDEAS'ta da sinyal vermesi doðru ama sinyalin bu hafta üretilmiþ olmasý gerekiyor... þu an 19.15 sinyal rakamý olmalý ya da bu haftaki kapanýþ ne olacaksa o olmalý... bugün belli olacak... Çünkü kapanýþlar kijun-seni mavi ok iþaret ile henüz bu hafta yukarý kesiyor...ama formül siyah ok iþaretli chikou-span'in kapanýþlarý yukarý kestiði noktayý sinyal olarak dikkate almýþ... ama bu kesiþimde yani 16.95 rakamýnda sað tarafta mavi kapanýþlar kijun-seni henüz yukarý kesmemiþ durumda oluyor... umarým anlatabildim Siz de bi kontrol ederseniz daha iyi olur Sn. BJK Coccinella...

Sayýn onelle;

Ne demek istediðinizi anladým. 0 olan barlar bu hafta þart saðlandý demek, yani henüz saðlandý. Ama hafta tamamlanmadýðý için kafanýzý karýþtýrýyor olmalý. Eðer 1 ve 2 olan barlarda alýþ þartlarýný fiyatlar saðlýyorsa o 0 olan barlar da çözülecektir. Yani 0 harici olanlar þartý saðlýyorsa 0 olanlar da Cuma kapanýþý sonrasýnda düzelecektir.
    “Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford

2. ok ... o zaman aþaðý doðru devam ederim yine buradan size bilgi veririm...sevgiler...saygýlar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Alýntý Originally Posted by onelle Yazýyý Oku
    ok ... o zaman aþaðý doðru devam ederim yine buradan size bilgi veririm...sevgiler...saygýlar...
    Tamam, rica ederim. Kolay gelsin...
    “Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford

Ýyi akþamlar uufuk abi;

Benim bir sorunum var. Kendime ait bir sistem oluþturmaya çalýþýyorum ama bir yerde takýlýyorum.

Sorum þu; AKSGY hissesini örnek olarak seçtim. Ana ekran bu ve üzerinde Expert Advisor’a ait yeþil alýþ ve kýrmýzý satýþ oklarý oluþturdum.

Expert Advisor görüntülenmesinde sorun yok. Sorun; Explorere dökerken istediðim sonucu alamýyorum.

Alýþ Þartý FX Formülü;

Alýþ Þartý Explorer Formülü;

Alýþ Þartý Explorer Formülü Tarama Sonucu;

Alýþta görüntülenen 8 rakamýnda, 8 bar önce Expert Advisor’da yeþil sinyal oku oluþtuðundan sorun yok.

Gelelim Satýþa;

Satýþ Þartý FX Formülü;

Satýþ Þartý Explorer Formülü;

Satýþ Þartý Explorer Formülü Tarama Sonucu;

Evet görüntülenen rakam 8. Sorun burada iþte. Kýrmýzý okla iþaretlenen son satýþ oku 9 bar önce meydana geliyor. Ben bu 9 rakamýný nasýl bulacaðýmý bilemedim.

Yardýmcý olursan çok sevineceðim uufuk abi...
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 01-03-2019 saat: 22:19.

Alýntý Originally Posted by BJK Coccinella Yazýyý Oku
    Ýyi akþamlar uufuk abi;

Benim bir sorunum var. Kendime ait bir sistem oluþturmaya çalýþýyorum ama bir yerde takýlýyorum.

Sorum þu; AKSGY hissesini örnek olarak seçtim. Ana ekran bu ve üzerinde Expert Advisor’a ait yeþil alýþ ve kýrmýzý satýþ oklarý oluþturdum.

Expert Advisor görüntülenmesinde sorun yok. Sorun; Explorere dökerken istediðim sonucu alamýyorum.

Alýþ Þartý FX Formülü;

Alýþ Þartý Explorer Formülü;

Alýþ Þartý Explorer Formülü Tarama Sonucu;

Alýþta görüntülenen 8 rakamýnda, 8 bar önce Expert Advisor’da yeþil sinyal oku oluþtuðundan sorun yok.

Gelelim Satýþa;

Satýþ Þartý FX Formülü;

Satýþ Þartý Explorer Formülü;

Satýþ Þartý Explorer Formülü Tarama Sonucu;

Evet görüntülenen rakam 8. Sorun burada iþte. Kýrmýzý okla iþaretlenen son satýþ oku 9 bar önce meydana geliyor. Ben bu 9 rakamýný nasýl bulacaðýmý bilemedim.

Yardýmcý olursan çok sevineceðim uufuk abi...
    Formule +1 desen lokal problemin çözülür...
    Çokmu basit düþünüyorum,sizmi arap sacýna dönüþtürüyorsunuz...
    Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

Onu denedim uufuk abi;

Explorerin tamamý bu þekilde oluyor.

Exploration notes

Col A: (BarsSince(Fml("TOLGATRADE04")>0))+1

Col B: x:=(BarsSince(Fml("TOLGATRADE04")>0))+1;
    ExtFml("Forum112.REF",CLOSE,x)

Col C: x:=(BarsSince(Fml("TOLGATRADE04")>0))+1;
    ExtFml("Forum112.llv",L,x)

Col D: C

Filter enabled Yes
    Periodicity Daily
    Records required 32767

Sýrayla 9-2,68-2,64-2,70 sonuçlarýný buluyor.

Ama benim aradýðým deðerler;

9-2,68-2,64-2,70

Kullandýðým asýl Explorer +1’siz olaný;

Exploration notes

Col A: BarsSince(Fml("TOLGATRADE04")>0)

Col B: x:=BarsSince(Fml("TOLGATRADE04")>0);
    ExtFml("Forum112.REF",CLOSE,x)

Col C: x:=BarsSince(Fml("TOLGATRADE04")>0);
    ExtFml("Forum112.llv",L,x)

Col D: C

Filter enabled Yes
    Periodicity Daily
    Records required 32767

Bu da sýrayla;

8-2,68-2,64-2,70 rakamlarýný veriyor.

Yani benim aradýðým deðerlerle alakasýz.
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 02-03-2019 saat: 23:10.

Abi aradýðým deðerlerin sonuncusunu yanlýþ yazmýþý onu düzelttim. Sade 8 ile 9 rakamý uyuþmuyor.

Alýntý Originally Posted by BJK Coccinella Yazýyý Oku
    Abi aradýðým deðerlerin sonuncusunu yanlýþ yazmýþý onu düzelttim. Sade 8 ile 9 rakamý uyuþmuyor.
    Sanýrým problem çözüldü bakýp tekrar size bilgi vereceðim.

Sayfa 98/142 ÝlkÝlk ... 488896979899100108 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •