-
Ekonomimizi o kadar kırılgan hale getirdiler ki abd tek bir ambargo uygulasa dolar 7 üzerine atar.
-

Originally Posted by
ayhan53
Bizim bölük ilginçti 60 a yakın askerin 50 si rahat kürttü sonradan neden böyle diye düşündüğümde güneydogulu ve dogulu askerlere güneydoğuda ve Ankara da çok askerlik yaptırmak istemediklerine karar vermistim batidakini doğuya doğudakini batıya
Aynen böyle idi...
-

Originally Posted by
ayhan53
Bizim bölük ilginçti 60 a yakın askerin 50 si rahat kürttü sonradan neden böyle diye düşündüğümde güneydogulu ve dogulu askerlere güneydoğuda ve Ankara da çok askerlik yaptırmak istemediklerine karar vermistim batidakini doğuya doğudakini batıya
Wc de duvara buyuk abdesti ile şafak dogan güneş yazan varmıydı.
-

Originally Posted by
ayhan53
Denize düşer boğulur diye,doğulu deniz erlerinin deniz kenarında yürümesi yasaktı.Bu komik olan anektod ama asıl dramatik olanlar rezaletti.
-

Originally Posted by
erman07
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...yacak-3763080/
iman nın şartlarına erdogana oy vermekte eklenmiş ALLAH sizin belanızı versin pislikler din bukadar ucuzmu serefsizler
bunlara oy verenlererede ALLAH akıl fikir hidayet versinde kimlerin peşine takıldıklarına uyansınlar
Sadece imanın şartı değil ayrıca hesap da sorulmayacakmış,yani ne yaparsan yap,hesap verme de yok.Tezgah böyle çalışıyor belli ki.
-

Bu döngüyü aşağı yönlü kıramaz isek kamunun faiz yükünde önümüzdeki süreçte çok büyük bir artış olması kaçınılmaz.
-

Originally Posted by
eksina
Wc de duvara buyuk abdesti ile şafak dogan güneş yazan varmıydı.
Yok bizim tuvaletçi temiz çicuktu cemşit diye ağrılıbokuma yazma bilmez konusmayi bike beceremezdi. Askerde okuma yazma kursuna yazdirmistik. 20 yasinda evli ve 2 cocuğu vardi la oglum 2 ara bi derede kuzi nerede buldu 2 cicuk taptin diye sordum babasi bi inek vermis kiz almus adamin isi gucu yok 2 cocuk yapmus konusmayi bile bilmez denetimlerde göze batmasın diye tuvaletleri vermişlerdi. Tertemiz tutardı. Onu tuvaletcilikten alip baska yere vermesinler diye
bir halt olacağı yok.
-
Bartu Soral: https://www.youtube.com/watch?v=OGIA...ature=youtu.be
Notlar:
* Petkim, ihtiyacın %15'ine yetiyor.
* Son sekiz senede, petro-kimya ürünü ithalatına 285 milyar dolar ödedik.
* Sektör yetkililerinin değerlendirmesine göre, Ar-Ge'siyle beraber 5 adet Petkim'e daha ihtiyaç var.
* 5 Petkim'in toplam maliyeti, tahminen 18-20 milyar dolar.
* 3üncü hava limanı maliyetı, 35 milyar dolar.
Plan mı, pilav mı? Plan!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri