Sayfa 587/999 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ziraat uyanmış. PPY fonunu Cuma günkü fiyattan bozuyor şu anda.

Herhalde burayı okuyup kurumlara ileten birileri var. Herşeyi yazmamak lazım bu foruma.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ziraat uyanmış. PPY fonunu Cuma günkü fiyattan bozuyor şu anda.

Herhalde burayı okuyup kurumlara ileten birileri var. Herşeyi yazmamak lazım bu foruma.
    Hiçbir kurum forumlarda yazılıp çizilenlere göre oran belirlemez. Vardır bir nedeni. Bu neden çok yukarısı da olabilir.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ziraat uyanmış. PPY fonunu Cuma günkü fiyattan bozuyor şu anda.

Bence yazılımlarındaki hatayı gidermişler.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kampanyaya katılmayı unutmayın harcama yapmadan önce, puan anında yatar axess de.
    Bonus combo ile ancak 85.00 tl (75.00+10.00) aldım ,pintileştiler. Sonraki günlerde spot fiyata göre gr. da 16.00 tl farka çıktılar.9.00 tl farkı yakalayınca almıştım.Artık merkebin damına su kaçırdılar ,uğraşılmaz.

5. Sadece adguard dns lerini ıpv4 e girerek reklamlardan ücretsiz olarak kurtulabilirsiniz.
    176.103.130.130
    176.103.130.131

https://adguard.com/en/adguard-dns/o...ml#instruction

Aldigim evi komple tadilat yaptirmayi dusunuyorum. Tek tek ustami bulayim yoksa paket halinde yaparim diyenlerlemi goruseyim. Tecrubesi olan varsa yazabilir mi?

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aldigim evi komple tadilat yaptirmayi dusunuyorum. Tek tek ustami bulayim yoksa paket halinde yaparim diyenlerlemi goruseyim. Tecrubesi olan varsa yazabilir mi?
    Tadilat işi zor aman dikkat edin.Şöyle bir haber var ne olur ne olmaz.

http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=355031

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Paket halinde verip ödemeyi haftalık yapmanı ön odeme kapora benzeri ödeme yapmamanı tavsiye ederim.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Sayfa 587/999 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •