Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bence döviz ve enflasyon bu şekilde devam ederse Nisan toplantısında faiz indirebilir .
    bu da dövize talebi arttırmaz mı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bu da dövize talebi arttırmaz mı
    İngiltere ile aramızda biraz fark var bunu değerlendirebilir , 2 yıllık tahvil faizi 18lere gelmiş , merkez 24 den fonluyor hala bu yüzden hala bu seviyede tutması doğru degil ama dolari çıldırtmamak içinde İngiltere ‘nin tl faizinin altına inmemek lazim buda 100-150 (max 200) baz puan bir indirim mümkün gibi gorunuyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ok svg medwig...

anlaşıldığı kadarı ile siz bu konuya benden daha vakıfsınız...

izleyelim bakalım
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4. twiteerda şöyle bir soru gördüm

'' OPET verilerine göre Istanbul Avrupa'da kurşunsuz benzin fiyatı Şubat genelinde %6.7; motorin fiyatı ise %4.6 artmış. TÜİK verilerinde ise bu oranlar sırasıyla %1.97 ve %2.81. Bu farkın nedenini bilen varsa cevap almak isterim... ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Perakende toptan farkı olabilir mi
    bir halt olacağı yok.

Milli Savunma Bakanlığı:"Şırnak/Silopi’de 04 Mart 2019 tarihinde nöbet görevi esnasında meydana gelen silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Perakende toptan farkı olabilir mi
    Tekne fiyatları etkiler mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    19.205 ADET oto satılmış rakamlar korkunç
    Başkanım ileriyi gören belediye ve müteahhitlerimizin neden yeterli otopark yapmadıklarını şimdi anladım
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •