Sayfa 607/999 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    global menkul değerler
    İş portföyün sitesinde global menkul değerler anlaşmalı kurum olarak gözükmüyor. Hiç TI1 fonu almayı denediniz mi?

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    mk * 0.85 = 1,92 * 0.9

mk = 2,03 aylık

2,03*12 = 24,36 mk karşılığı oluyor (brüt)
    Aylık getirilerde farklı sonuç çıkabilir 28 gün 30 gün 31 günlük aylar olduğu için. Aşağıdaki gibi hesap yapılırsa daha doğru sonuç elde edersiniz.

(%Fon Günlük Getiri*365*0.90)/0.85

3. 'Ekonomi seçim sonrası McKinsey'e teslim'
    https://www.aydinlik.com.tr/ekonomi-...lari-mart-2019

Finansçıların söylediğine göre "acı reçete" hazır.

"Acı" beklenenden de "acı" olacak.

Kamu hizmetlerine yüksek zamlar. Bakanın şimdiden açıkladığı "verginin tabana yayılması" sloganı altında gayrimenkul kira geliri, emlak, binek araçları yıllık vergisinde yüksek oranlı artışlar...

Halen uygulanmakta olan pek çok vergi muafiyetinin kaldırılması. (Bakan açıkladı)

Çalışanların ücretlerinin fiilen düşürülmesi.

HSK, cumhurbaşkanına hakaret davasında beraate hükmeden hâkime ceza verdi - Diken
    http://www.diken.com.tr/hsk-cumhurba...me-ceza-verdi/
    hukuk mu guguk mu?

Enflasyon faiz kararını etkiler mi? - Ekonomi haberleri
    https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...er-mi-3772831/
    Son düzenleme : memorex; 05-03-2019 saat: 00:57.

4. Ziraat ın kredi oranları nasıl arkadaşlar? Sizce daha da düşer mi? Çünkü yeni yeni başladı faiz indirimleri?

Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Ziraat ın kredi oranları nasıl arkadaşlar? Sizce daha da düşer mi? Çünkü yeni yeni başladı faiz indirimleri?
    Düşer 0.99 u gorucez ekonomimiz şahlanacak inşaallah hatta belki 0 faizli kredi dagitilmaya baslanir olur ya secim var

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Düşer 0.99 u gorucez ekonomimiz şahlanacak inşaallah hatta belki 0 faizli kredi dagitilmaya baslanir olur ya secim var

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ziraat faiz indirince takip ettiğim ilanlar ortalama 80-100 bin tl zam yapmışlar ilanlara

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun..benim 3 sene once basima geldi. Komple vermiştim
    Tek tek can sıkıcı git gel vs. Birinin hatasını digeri kabul etmez. Malzemeleri onceden belli et hatta kendin al. Sonradan kaliteyi düşürüyorlar. O dahil degil şu olmaz gibi laflarla karşılaşırsın. Eşin gitsin içine sinsin.. aceleye de getirme.. ayak üstü kazikliyorlar
    Tesekkurler ustadim lakin ufak bir sorunumuz var evi henuz alamadim. Suan siz ve diger arkadaslarin telkiniyle bu tadilati tek elden goturecek 5 ic mimar top atislari icin hazir bekliyor. Ev nerde bakalim diyorlar. Uhhh

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ziraat faiz indirince takip ettiğim ilanlar ortalama 80-100 bin tl zam yapmışlar ilanlara

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sauna, Spor Klübü, Sosyal Tesis, Masaj, Türk Hamamı, Kapalı ısıtmalı yüzme havuzu aidatı ödeyemeyenlerin dötlerine girecek!

Bu sahneyi hatırlayan var mı? KARATE KID 1. Yıl 1984. Filmde Fakirlerin yaşadığı bir siteye taşınıyorlar! Yüzme havuzundaki ördeğin gagası yüksek aidatı ödeyemeyenlerin dötüne girmiş çıkmış.

Eyyyy SHANGIL.... Sana da aynısı olacak merak etme.....

Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Ne aidatmış arkadaş boşverin aidatı maidatı konut alınırmı 1.28 den 0.99 a gelsin alacam ben bi tane inşallah verir krediyi FİNDEKS notum yüksek borç 0 gelir güzel. Hali hazırda evim var yenisini alıp oturdugumu satacagım. Banka oturdugum evi teminat sayar mı ??

ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ Az önce beğendiğim eve yeniden baktım adam 04.03.2019 krediler 1.28 olmuştur diye not düşmüş evin fiyatını %10 arttırmış bu kafayla o ördek bunlara girer dahada çıkmaz nah alırın o evi turşusunu kur başka ev bakıyorum
    Saat 7 de mesaiye başlamış turşucular

Sayfa 607/999 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •