Sayfa 610/999 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 05 Mart Salı 10:03 TCMB: VERGİ ETKİSİ ARINDIRILDIĞINDA ÇEKİRDEK ANA EĞİLİMİ ARTTI

05 Mart Salı 10:03 TCMB:YILLIK ENFLASYON PETROL FİYATLARINDAKİ GÖRÜNÜME BAĞLI OLARAK ENERJİ GRUBUNDA YÜKSELDİ

05 Mart Salı 10:02 TCMB: HİZMET FİYATLARI BU DÖNEMDE GÖRECE ILIMLI BİR ARTIŞ GÖSTERDİ

05 Mart Salı 10:01 TCMB: GIDA YILLIK ENFLASYONU GERİLEMEKLE BİRLİKTE YÜKSEK SEVİYESİNİ KORUDU

05 Mart Salı 10:00 TCMB: ÇEKİRDEK ENFLASYON GÖSTERGELERİNİN YILLIK ENFLASYONU YAVAŞLADI

05 Mart Salı 10:00 TCMB ŞUBAT AYLIK FİYAT GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRMESİNİ YAYIMLADI

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet doğrudur. Biri BES ve biri Otomatik Katılım Sistemi(OKS) olmak üzere iki ayrı hesabınız olursa 2 hesap için ayrı hesaplanır devlet katkısı tutarı. 2019 yılı için konuşursak BES hesap(larınız)için maksimum 7675 TL devlet katkısı alabilirsiniz. Ama bir tanede OKS hesabınız varsa 7675 TL'de OKS hesabınız için kadar devlet katkısı alabilirsiniz. Bu durumuda 2019 yılı için 15350 TL devlet katkısı elde edersiniz.
    hocam çok değerli bir bilgi, sağolasınız.

o zaman Allah ömür verirse strateji şu:
    44 yaşında, daha önce ayrılmış olduğum, OKS'ye tekrar girmek.
    46 yaşında, daha önce ayrılmış olduğum, gönüllü bir BES hesabı açmak.
    her ikisine de defaten yıllık ödemeler yaparak her yıl mak devlet katkısı almak.
    56 yaşında da %100 devlet katkısı kemiksiz, % 5 vergi kesintisi ile fon getirilerini alıp parayı yemek )))

3. Burada 384 gün 27 den bağladığımı söyleyince(3 ayda bir ara ödemeli) forumda bazıları faizler daha da yükseleceğini bazıları doların daha fazla kazandığını bazıları da 1 aylık faizi 1 günde dolardan kazandığını söylüyordu. O dönem stopaj avantajı olduğu için en az 30 dan bağlamış oluyorum.Ayrıca ara ödemelerde ayrı hesapta değerleniyor ve elimden geldiğince para ekliyorum.(Ayrı hesapta stopaj var)Diyeceğim şu her yatırım kendine göre risklidir.Zararını ve karını iyi hesaplayarak yapılmalıdır. O zaman chucky çok isabetli yatırım olduğunu keyfinize bakın demişti.Ben de şu anda keyfime bakıyorum.Seçimden sonra faizler artsa da bu seviyelere gelmesi zor görünüyor.Ekime kadar kafam rahat en azından herkese bol kazançlar.(Dolarcı arkadaşların çoğu eskisi gibi görünmüyor onu da belirtmek isterim.)

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ziraat faiz indirince takip ettiğim ilanlar ortalama 80-100 bin tl zam yapmışlar ilanlara

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Kaç parada 80 - 100 bin zam acaba..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler gün sizin gününüz dünyanın en yüksek faizini alıyorsunuz. kurlar sabit şekilde ! 100 bin euroyadolaraaltına ayda 2 bin alıyorsunuz !

vallahi kerizlik yaptık faizciler cennette bizim hayatımız cehennem oldu bu nasıl islami düzen !!
    Dövizin son 1 yıldaki getirisi %41. (5.38TL/3.80TL). Buna %4 brüt DTH faizini de eklersek toplam NET getiri %46.
    Bu nasıl cehennem ?

Şu anki mevduat faizinin yıllık net getirisi %18. 3 yılda dahi bu getiriye yetişemiyor o da faizler sabit kalırsa. Kalmaz ise bu getiriye ulaşması minimum 5 yıl. O da döviz sabit kalırsa. Kalmaz ise en az 15-20 yıl. Ve hatta tanımsız uzak bir nokta.

Bu ancak Dante'nin cehennemiminin 1.katı olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Burada 384 gün 27 den bağladığımı söyleyince(3 ayda bir ara ödemeli) forumda bazıları faizler daha da yükseleceğini bazıları doların daha fazla kazandığını bazıları da 1 aylık faizi 1 günde dolardan kazandığını söylüyordu. O dönem stopaj avantajı olduğu için en az 30 dan bağlamış oluyorum.Ayrıca ara ödemelerde ayrı hesapta değerleniyor ve elimden geldiğince para ekliyorum.(Ayrı hesapta stopaj var)Diyeceğim şu her yatırım kendine göre risklidir.Zararını ve karını iyi hesaplayarak yapılmalıdır. O zaman chucky çok isabetli yatırım olduğunu keyfinize bakın demişti.Ben de şu anda keyfime bakıyorum.Seçimden sonra faizler artsa da bu seviyelere gelmesi zor görünüyor.Ekime kadar kafam rahat en azından herkese bol kazançlar.(Dolarcı arkadaşların çoğu eskisi gibi görünmüyor onu da belirtmek isterim.)
    Bende %27 den 1 yıl değilde 6 ay bağladığıma pişmanım sanırım.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bugünkü getiri kaç acaba? Aktif faizi düşürdükten sonra fonların kaç getireceğini merak ediyorum. Yarın bugünün günlük getirilerini paylaşırsanız memnun olurum.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    ak portföy ALE günlük mk brüt oran 22.70
    Ak portföy ANL günlük mk brüt oran 22.18
    ALE son 32g mk brüt 23.85
    ANL son 32g mk brüt 24.26

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    net mi brüt mü?
    Brüt mevduat oranı eş değeri

8.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler gün sizin gününüz dünyanın en yüksek faizini alıyorsunuz. kurlar sabit şekilde ! 100 bin euroyadolaraaltına ayda 2 bin alıyorsunuz !

vallahi kerizlik yaptık faizciler cennette bizim hayatımız cehennem oldu bu nasıl islami düzen !!
    doğru enflasyonda düştü mevduatçı bal kaymak yiyor vurun kurbacı mevduatçıya yatırın betona. beton da beton sabah ögle akşam beton
    Son düzenleme : Enflasyon; 05-03-2019 saat: 10:53.

Sayfa 610/999 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •