Sayfa 39/1000 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

'Annem yemek yapmıyor şikayetçiyim' diyen 14 yaşındaki çocuk, annesini polise şikayet etti. Anne hakkında 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bana ATM sini kullandım para çektim diye
    Sadece o bankadan SMS geldi 55000 tl ihtiyaç kredisi veriyor bankada hesabım Yok ama gsm nomu buluyor bu banka

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bundan daha fazlası...

BDDK kurulduktan sonra ...

ikamet adresimiz,kimle evlisin,kaç çocuğun var...ailesekilierin cep tel leri ne,işleri ne....

ve daha bir çok MAHRUM İŞLERE DEVLET HAKİM ARTIK...

HATTA AYAKKKABI NUMARAMIZA KADAR
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Erdoğan : Temelini bizim attığımız, bizim hizmete aldığımız kültür merkezlerinde aday tanıtım toplantılarını yapanlar, "İstanbul'da AK Partili belediyelerde kültür merkezi yok" diyor.

Benim aziz İstanbullu kardeşlerim kimin hizmet siyaseti, kimin çamur siyaseti yaptığını çok iyi biliyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İngiltere'nin başkenti Londra’da iki havalimanı ile bir metro istasyonu yakınında bulunan şüpheli paketlerde el yapımı patlayıcı tespit edildi

Bankalar ne ki enerjisa belediyeler özel hastaneler bunlarin calıştığı sirketler hepsinde var bu bilgiler
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
    Kapitalizm hafiften gelmeye baslamis turkiyeye hele sukur.

https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1206554778

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Findeks’den her ay puan ve raporumu alırım bildiğim bankadan da şaşmam ..
    Adına kredi kartı kredi çekildi diye bakmak için mi kontrol amaçlı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

TFF, Şenol Güneş'in Arnavutluk ve Moldova maçlarında teknik direktör olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Sayfa 39/1000 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •