'Annem yemek yapmýyor þikayetçiyim' diyen 14 yaþýndaki çocuk, annesini polise þikayet etti. Anne hakkýnda 2 yýl hapis istemiyle dava açýldý
'Annem yemek yapmýyor þikayetçiyim' diyen 14 yaþýndaki çocuk, annesini polise þikayet etti. Anne hakkýnda 2 yýl hapis istemiyle dava açýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Erdoðan : Temelini bizim attýðýmýz, bizim hizmete aldýðýmýz kültür merkezlerinde aday tanýtým toplantýlarýný yapanlar, "Ýstanbul'da AK Partili belediyelerde kültür merkezi yok" diyor.
Benim aziz Ýstanbullu kardeþlerim kimin hizmet siyaseti, kimin çamur siyaseti yaptýðýný çok iyi biliyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýngiltere'nin baþkenti Londra’da iki havalimaný ile bir metro istasyonu yakýnýnda bulunan þüpheli paketlerde el yapýmý patlayýcý tespit edildi
Bankalar ne ki enerjisa belediyeler özel hastaneler bunlarin calýþtýðý sirketler hepsinde var bu bilgiler
bir halt olacaðý yok.
Kapitalizm hafiften gelmeye baslamis turkiyeye hele sukur.
https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1206554778
Adýna kredi kartý kredi çekildi diye bakmak için mi kontrol amaçlý
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TFF, Þenol Güneþ'in Arnavutluk ve Moldova maçlarýnda teknik direktör olarak görevlendirildiðini açýkladý.
Yer Ýmleri