Sayfa 449/582 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    Mesela bufün çok garip işlemler oldu ekranı kapattım sinirden ilk baktım a1 1,16 dan 1,2 milyon lot aldı sonra göz açıp kapayana kadar 1,3 milyon lotu tahtadan verdi. kime verdi neye verdi neden zararına verdi anlamadım tam şeytan işi oldu borsamız, hisselerimiz
    Bilgiye erişim ve insanların farkındalığı arttıkça spekulatorler de değişik yeni taktikler geliştiriyor olmalılar, ben böyle görüyorum meseleyi. İstedikleri kadar bin dereden su getirsinler iki bedelliye girmiş yıllarca bekleyen küçük yatırımcıyı kağıdı götürmeden dökemezler diye düşünüyorum, tabi ki bu benim düşüncem, hiçbir tavsiye içermez, bir şey bildiğimi de iddia etmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    hoşgeldiniz sizde foruma yeni üye olmuşsunuz ostim yeni mi aldınız? İnşallah teknik,temel veya beklenti üzerine almışınızdır twitterdan görüpte alanlardan değilsinizdir. Bize ömür törpüsü sabır imtihanı oldu
    teşekkürler,ostim yaklaşık 2 aydır mevcut,2019 yılını ostimle geçirmeye karar verdim bakalım neler olacak

3.  Alıntı Originally Posted by 1984 Yazıyı Oku
    Bilgiye erişim ve insanların farkındalığı arttıkça spekulatorler de değişik yeni taktikler geliştiriyor olmalılar, ben böyle görüyorum meseleyi. İstedikleri kadar bin dereden su getirsinler iki bedelliye girmiş yıllarca bekleyen küçük yatırımcıyı kağıdı götürmeden dökemezler diye düşünüyorum, tabi ki bu benim düşüncem, hiçbir tavsiye içermez, bir şey bildiğimi de iddia etmiyorum.
    Bence cooook guzel döküyorlar... Sinir uclarina dokunuyor adamlar.

4. Sabah alan akşam satıp çıkıyor hasta etti beni
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

5.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    Sabah alan akşam satıp çıkıyor hasta etti beni
    Titan15'in dediği şekilde bir dökme operasyonu olabilir veya ben çok pozitif düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by 1984 Yazıyı Oku
    Titan15'in dediği şekilde bir dökme operasyonu olabilir veya ben çok pozitif düşünüyorum
    Bende ilk girdiğim zamanda öyle idim 1 seneden fazla sürede tüm umutlarımı aldı taşikardi yaptı
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

7. Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

8.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    Bende ilk girdiğim zamanda öyle idim 1 seneden fazla sürede tüm umutlarımı aldı taşikardi yaptı
    Sonumuz ayni olmaz insallah [emoji3]

Sayfa 449/582 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •