Beklentiler alınır, gerçekler satılırsa, karsan, vestel asuzu ile birlikte 2019 yılı içinde temeli atılacak otomobil fabrikası ortaklarından dır. Bu baglamda bir temel atılmadan, iki üretim başlangıç aşamasında üç bilanço öncesinde bu kağıtlar hareketlenir. Bu kağıtlarda pozisyon alma sebebide vudur. Şu an ne kdar alabilirsen en aşağılardan toplayıp bekleme zamanı tabii bunlar benim şahsi fikrim olup yatırım anlamı taşımamaktadır sadece fikir cimnastiği.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu hareketi yapan tokatlama amaçlı yapmış belli ki. Bunun bi cezası olmalı. Borsada böyleleri işlem yapmamalı
aşırı hırsızlar..sabah 147 gördü %6 eksi yapar..niye sırf dün alanları dökmek için..sonra döndü yatfinans 4 milyon aldı 1,60 gösterdi..sonra geri bastı eksi -1 milyon oldu..hissede tekrar -3 oldu..
hesapta 3 milyon lot hala para girişi var ama 5 dkda gömen adamlar için hiçbişey değil..ve fiyatın zerre önemi yok..dün -13 kapamış hisseyi sabah -6 lara kadar hiçbişey olmamış gibi basabiliyorlar..-6 dan +2 gösteriyorlar..ordan tekrar -3 döndürüyorlar..yersen...
![]()
en önemlisi dogru zaman.
Sayın kaygan, sizi kozaa forumundanda tanıyorum. Arada bir yazardınız ama elinizde delil ve ispatla konuşurdunuz. burda da delille konuşmuşsunuz. Ben teknik ve temel anlamam. Fakat bu hareketler de normal değil, 1.88 gör, 1.57 kapat. çok volatil sanki sıradan. ...ok...tan bir kağıt gibi. Sizin öngörünüz nedir acaba, bu hareketleri nasıl algılamalıyız, iyiye işaret olabilir mi, sonuçta yerli otonun bir parçası
Patron galibe iyi gecirmis görünüyor ehehe!!!
Oglum Galip her kusun eti yenmez! Bu sirketin sahibi TR´nin en zengin adami, hatta senin sülalenin kilosu kadar altin alir bunun sahibinin karisi!!! Galip stoplanmadan daha da gitmez benim görüsüm![]()
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
en önemlisi dogru zaman.
Yer İmleri