Beklentiler alýnýr, gerçekler satýlýrsa, karsan, vestel asuzu ile birlikte 2019 yýlý içinde temeli atýlacak otomobil fabrikasý ortaklarýndan dýr. Bu baglamda bir temel atýlmadan, iki üretim baþlangýç aþamasýnda üç bilanço öncesinde bu kaðýtlar hareketlenir. Bu kaðýtlarda pozisyon alma sebebide vudur. Þu an ne kdar alabilirsen en aþaðýlardan toplayýp bekleme zamaný tabii bunlar benim þahsi fikrim olup yatýrým anlamý taþýmamaktadýr sadece fikir cimnastiði.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu hareketi yapan tokatlama amaçlý yapmýþ belli ki. Bunun bi cezasý olmalý. Borsada böyleleri iþlem yapmamalý
aþýrý hýrsýzlar..sabah 147 gördü %6 eksi yapar..niye sýrf dün alanlarý dökmek için..sonra döndü yatfinans 4 milyon aldý 1,60 gösterdi..sonra geri bastý eksi -1 milyon oldu..hissede tekrar -3 oldu..
hesapta 3 milyon lot hala para giriþi var ama 5 dkda gömen adamlar için hiçbiþey deðil..ve fiyatýn zerre önemi yok..dün -13 kapamýþ hisseyi sabah -6 lara kadar hiçbiþey olmamýþ gibi basabiliyorlar..-6 dan +2 gösteriyorlar..ordan tekrar -3 döndürüyorlar..yersen...
![]()
en önemlisi dogru zaman.
Sayýn kaygan, sizi kozaa forumundanda tanýyorum. Arada bir yazardýnýz ama elinizde delil ve ispatla konuþurdunuz. burda da delille konuþmuþsunuz. Ben teknik ve temel anlamam. Fakat bu hareketler de normal deðil, 1.88 gör, 1.57 kapat. çok volatil sanki sýradan. ...ok...tan bir kaðýt gibi. Sizin öngörünüz nedir acaba, bu hareketleri nasýl algýlamalýyýz, iyiye iþaret olabilir mi, sonuçta yerli otonun bir parçasý
Patron galibe iyi gecirmis görünüyor ehehe!!!
Oglum Galip her kusun eti yenmez! Bu sirketin sahibi TR´nin en zengin adami, hatta senin sülalenin kilosu kadar altin alir bunun sahibinin karisi!!! Galip stoplanmadan daha da gitmez benim görüsüm![]()
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
en önemlisi dogru zaman.
Yer Ýmleri