Sayfa 650/999 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Hazine ve Maliye Bakanlığı, şubat ayına ilişkin nakit gerçekleşmelerini açıkladı.

Buna göre, geçen ay Hazinenin nakit gelirleri 59 milyar 412 milyon lira, nakit giderleri 85 milyar 286 milyon lira oldu. Faiz dışı giderler 70 milyar 502 milyon lira, faiz ödemeleri ise 14 milyar 783 milyon lira olarak gerçekleşti. Faiz dışı denge ise 11 milyar 90 milyon lira açık verdi.

Şubat ayında nakit dengesinde 25 milyar 873 milyon lira açık kaydedildi.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...k-verdi/217413

2.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    İng bankta biraz mevduat vardı hoşgeldin süresi doldu, başka bankaya geçmeden e-turuncu ekstradan falan yaralanabiliyor muyuz faiz oranını %10'a çekmişler ne arayan var ne soran.

Neyse ben de fonlara biraz göz gezdiridm ing fonları %21 civarı yıllık getiris sağlamış, tefaslarda %40 getiren de var %33 civarı olanlar da altın fonları kazandırmış görünüyor bazı fonlarda % -100 yazıyor, şimdi ben bu altın fonundan alsam, gelecekte altın artar diye düşünerekten diyelim fonu 6 ay-1 sene tutabiliyor muyuz, getirisi o günkü altın fiyatına göre mi hesaplanıyor, beni fon almaktaki maksadım, dövizde olağandışı hareketler olduğunda bankalar makasları inanılmaz açıyor, bundan fon yönetimiyle kaçış mümkün olabilir mi, en azından mesai saatleri içine denk gelen günlerde fonu satar, makas farkından etkilenmeyiz diye düşünüyorum, tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
    Fonu istediğiniz süre tutabilirsiniz. Fon alım satımında sadece fon tipine 1-2-3 gün gibi takas süresi oluyor. Aldığınız fonun alım satım esaslarına bakmanız faydalı olacaktır. Bunun dışında altın alım satımındaki kazançtan stopaj kesilmez fakat fonda elde edilen kazançtan %10 stopaj kesilir bunuda göz önünde bulundurmalısınız.
    İş Portföy Altın fonu alım-satım esasları:

Alım Esasları:
    Saat 13:30 öncesi verilen talimatlar gün sonunda oluşacak fiyat üzerinden ertesi iş günü, 13:30 sonrası veya tatil günlerinde verilen talimatlar ise ertesi iş günü sonunda oluşacak fiyat üzerinden 2. iş günü gerçekleştirilir.
    Satım Esasları:
    Saat 13:30 öncesi verilen talimatlar gün sonunda oluşacak fiyat üzerinden ertesi iş günü, 13:30 sonrası veya tatil günlerinde verilen talimatlar ise ertesi iş günü sonunda oluşacak fiyat üzerinden 2. iş günü gerçekleştirilir.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Full tl de beklemektense, örneğin ben 100de 30 (oran size kalmis) dolar alırım karnım da ağrımaz diyorsanız 100de 10 buradan alabilirsiniz, olurda düşüş olursa diğer 2 parçayı hemen dar aralıkta devreye sokmamak şartıyla
    Not: yatırım tercihlerinizde son karar sizindir ve siz sorumlusunuz
    Iste dususe basladimi o 2 parca dediginize para yetmiyor hocam 2 parca 10 parcaya cikiyor. Cunku dune kadar tip kavrami vardi simdi yeni nesil dibin dibi cikti...

Bundan sonra trilyonum da olsa faiz lobisinden cikmam
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. Akbank 500k üstü 32 gün %20.25
    Akbank Ppf Günlük %22.50

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. 6 ay bağladığım gün neden dolar alın demediniz

5.50 yi kırarsa 5.80 e gelir mi?

6. İşyatırım TI1 fonu günlük %22.49

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    İng bankta biraz mevduat vardı hoşgeldin süresi doldu, başka bankaya geçmeden e-turuncu ekstradan falan yaralanabiliyor muyuz faiz oranını %10'a çekmişler ne arayan var ne soran.

Neyse ben de fonlara biraz göz gezdiridm ing fonları %21 civarı yıllık getiris sağlamış, tefaslarda %40 getiren de var %33 civarı olanlar da altın fonları kazandırmış görünüyor bazı fonlarda % -100 yazıyor, şimdi ben bu altın fonundan alsam, gelecekte altın artar diye düşünerekten diyelim fonu 6 ay-1 sene tutabiliyor muyuz, getirisi o günkü altın fiyatına göre mi hesaplanıyor, beni fon almaktaki maksadım, dövizde olağandışı hareketler olduğunda bankalar makasları inanılmaz açıyor, bundan fon yönetimiyle kaçış mümkün olabilir mi, en azından mesai saatleri içine denk gelen günlerde fonu satar, makas farkından etkilenmeyiz diye düşünüyorum, tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
    Altın yükselir diyosanız bence gram altın derim direk bankadan elektronik olarak.. Para piyasası fonlarını mecbur alıyoruz çünkü bizim devlet tahvilleri ile direk uğraşma şansımız yok... Gram altın için şu an alternatif bankı tavsiye ederim.. 1 sene altın mevduatına da yüzde 2 brüt veriyor.. Alış satış makası da 2 lira..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. Seçime kadar dolar artar çünkü piyasaya (bol kredi olarak )tl vermeye başladılar.

Bu tl lerde kısmen dolara dönüyor.

Ayrıca risk azaltmak isteyen yabancı da seçim bitene kadar dolara dönüyor.

Dolar mevduat seçime kadar daha iyi.

Seçimde geldiği yere göre tl ye geçme durumuna bakılabilir.

Sayfa 650/999 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •