Sayfa 666/999 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    188.000.000 dolarlık konak California'dan

izlerken keyif aldım, zamanınız varsa buyrun,

15 tllik domatesi yerken mi izledin

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eyvallah. Mantikli olanda bu degil mi zaten.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabikide, cikan kredi limiti ise bir evin rayic degerinin yuzde 80 ini gecmiyorsa tumunu kullanabilirsiniz. Yani bir evin rayic degerinin maksimum yuzde 80 i kredilendirilebilir. Rayic deger tabiki belediyeninki degil bankanin gonderdigi ekspertizin belirledigidir.

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu Hakkinda bilgi sahibi detaylarini yazabilirse sevinirim getirisi vs

4.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu Hakkinda bilgi sahibi detaylarini yazabilirse sevinirim getirisi vs
    Klasik PPF'lerden biri.Şu andaki net getirisi %19 civarı ama günden güne düşüyor.
    Şuradan inceleyebilirsiniz.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Size bir soru.

Ev bulmadan konut kredisine basvuramiyor musunuz

Meseka banka diyor ki sana 500 bine kadar kredi verebilirim ve sende bu dogrultu da ev buluyorsunuz

Avrupada duzen boyle. Once bankaya basvuruyorsun banka onayliyor ve sonra ev buluyorsun

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayin alenichev

Evi bulman onemli degil. Bu konuda tereddutunuz olmasin en kolay cikani ev kredisidir. Sikintisiz bir musteri ve belgelenebilir geliriniz varsa cikar. Cunku eve direk ipotek koyuyor saglik sigortasida yapiyor. Yani olsende gebersende alirim o parayi senden diyor

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sayin alenichev

Evi bulman onemli degil. Bu konuda tereddutunuz olmasin en kolay cikani ev kredisidir. Sikintisiz bir musteri ve belgelenebilir geliriniz varsa cikar. Cunku eve direk ipotek koyuyor saglik sigortasida yapiyor. Yani olsende gebersende alirim o parayi senden diyor
    Banka hayat sigortasına(Sağlık sigortası değil) zorlayamaz.Hele kendi acentasının fahiş fiyatlı olabilcek sigortasına hiç zorlayamaz.
    Ama uygun fiyata hayat sigortası yapacaksa bence yaptırmakta fayda var.Borç çoluk çocuğa kalmasın.
    Tabi bir de DASK isteyecek banka.
    https://www.sigortam.net/yillik-haya...asi-zorunlu-mu

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam 4+1 2.kat daire
    Benimki yatirimdan ziyade ihtiyac oldugu icin aldim yoksa emlaga yatirim tarzim deildi genelde dolara calisirim 😂😂😂😂
    Kredi faizleri bu hafta ve önümüzde ki hafta biraz daha düşebilir.Krediye başvur ama kullanmak için hemen acele etme.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Klasik PPF'lerden biri.Şu andaki net getirisi %19 civarı ama günden güne düşüyor.
    Şuradan inceleyebilirsiniz.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx
    Bankalardan yapılan fon tekliflerini prensib olarak hep ret ettim...
    Sebeb ana para+getiriden "fon işletim" ücreti almaları...
    Son haftalarda ballandırıp sunanlara da "portföyünüz yüksek faiz enstrümanları barındırıyor" bu geçici dedim..
    Haklıymışım...
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

Sayfa 666/999 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •