-

Originally Posted by
uufuk
Bankalardan yapılan fon tekliflerini prensib olarak hep ret ettim...
Sebeb ana para+getiriden "fon işletim" ücreti almaları...
Son haftalarda ballandırıp sunanlara da "portföyünüz yüksek faiz enstrümanları barındırıyor" bu geçici dedim..
Haklıymışım...
Fon işletim ücreti olması normal.Yönetimin kendine gelir sağlaması kabul edilebilir, sonuçta sizin adınıza işlemler yapıyorlar.
O kesintiyi ben zaten görmüyorum kesinti yapılıp kalanı kar olarak bana ödeniyor.
Fon getirileri düşşe de hala cazip.% 19 net veren banka yok şu anda.Paranızın likit olması günlük hareket özgürlüğü veriyor.
O nedenle çok ta uzak durmayın fonlardan.
-

Originally Posted by
uufuk
Bankalardan yapılan fon tekliflerini prensib olarak hep ret ettim...
Sebeb ana para+getiriden "fon işletim" ücreti almaları...
Son haftalarda ballandırıp sunanlara da "portföyünüz yüksek faiz enstrümanları barındırıyor" bu geçici dedim..
Haklıymışım...
Geçici olduğunu PPF yatırımcısı zaten biliyor. Şu an hala mevduattan fazla kazandırıyor. Mevduat yatırımcısı için 0.5 puan bile önemli iken 20 lerdeki mevduat faizine karşın 22 lerde MK olan bir enstrüman. Yani ballandırıp hala sunulabilir.
-

Originally Posted by
myfinans
Banka hayat sigortasına(Sağlık sigortası değil) zorlayamaz.Hele kendi acentasının fahiş fiyatlı olabilcek sigortasına hiç zorlayamaz.
Ama uygun fiyata hayat sigortası yapacaksa bence yaptırmakta fayda var.Borç çoluk çocuğa kalmasın.
Tabi bir de DASK isteyecek banka.
https://www.sigortam.net/yillik-haya...asi-zorunlu-mu
Zorlamiyor zaten benden bu orana alacaksan hayat sigortasi sart diyor. Bu asla zorlama degil 

Originally Posted by
yolgider
Kredi faizleri bu hafta ve önümüzde ki hafta biraz daha düşebilir.Krediye başvur ama kullanmak için hemen acele etme.
Sizi hakli buluyorum lakin ev sahibi zengin zugurt beklemiyor...adama nasilsiniz diyorum. Cevaba bak
Benim paraya ihtiyacim yok
Gelde bi fasil agzina etme...
-

Originally Posted by
Webster
Zorlamiyor zaten benden bu orana alacaksan hayat sigortasi sart diyor. Bu asla zorlama degil
Sizi hakli buluyorum lakin ev sahibi zengin zugurt beklemiyor...adama nasilsiniz diyorum. Cevaba bak
Benim paraya ihtiyacim yok
Gelde bi fasil agzina etme...
Hayırlı olsun hocam eviniz güle güle oturun. Alınmış alınmıştır. Güzel güzel anılarınız olur umarım.
-

Originally Posted by
admustafa
Hayırlı olsun hocam eviniz güle güle oturun. Alınmış alınmıştır. Güzel güzel anılarınız olur umarım.
Mustafa ustadim
Allah razi olsun. Daha iyileri sizlerin ve gelecek nesillerinizin olur umarim...
-
Fayizler düşsün türkiye büyüsün hadi bakalım pazartesinin ilk faiz oaylasimi benden gelsin
iyi sabahlar herkese
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yeni. Evduat tl oran alan var mı
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Fayizler düşsün türkiye büyüsün hadi bakalım pazartesinin ilk faiz oaylasimi benden gelsin

iyi sabahlar herkese
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
so, where is it ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri