Sayfa 448/730 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 5838 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Yaa arkadaş 2. Olma ihtimalin var imkansızda olsa şampiyonluk şansın var..birilerinin gazına gelip ...kafalı japon askeri gibi biniyorsunuz beşiktaş düşmanlarının gemisine Şenol hoca gibi bir adamı bu hale sokuyorsunuz..geçen 4 seneyi unutup yönetimi istifaya davet ediyorsunuz..kimsenin kazandırmadığı paraları kazandırdı bu ekip ne çabuk unuttunuz..kime hizmet ediyorsunuz bir sorgulayın.. bu kadar... kafalı olmayın..Direkt algı yönetiminin kurbanı oluyorsunuz ..biraz sorgulayın yaa
    2.lik ihtimali var. fakat ş.güneş çok başarılıydı bence çok iyi işler yaptı. eline verilen kadrolarla işini yaptı. ama sezon sonu gidecekse eğer hoca hazır olmalı. yani guti düşünülüyorsa risk oluşturuyor en azından denenmeli deniyorsa tam zamanı ama gutiyi sanırım tutmayacaklar. deneyimli birisini alırlar. yönetim bence başarılı taraftar niye bağırıyor anlamış değilim. ş.güneş sadece bazı oyuncularda neden bu kadar ısrar eder anlamıyorum. kagawa en az 1 devre oynar o adam 2. yapacaksa beşiktaşı kagawa yapacaktır. 1.lik hayal bence başakşehir bitirdi işi. gs belki olur da moralleri bozulur 3. falan olursa o zaman işte iyi olur.

2. Evet guti denene bilir ama şampiyonlar ligi ile uefa arasında bu kadar gelir farkı varken bu riski almak mantiklimi..oldu da aşı tutmadı midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimali var..birilerinin gazına gelip bu yönetimi ve hocayı yemeye çalışanlarin amacı besiktas değil ..gs nin önünü açmak Bizleri de fb durumuna düşürmek..gelmeyin bu oyuna..ermani izledikce ne kadar bjk düşmanı olduğunu anlıyorum.. adama şenol ne yaptı ise zamanında durmadan gireni cikartma derdinde..bunların ve benzerlerinin ve arkasındaki zihniyetin amacı belli ..biraz sorgulasın bu taraftar ..ayıptır bu insanlar bunları hak etmiyor..Bjk duruş gerektirir ..bu duruş bizim duruşumuz değil.. hakemle aldık puanı bunu da söylemek lazım..o kadar pozisyonu harcayıp bide penaltı yapıyor ve hakem vermiyorsa bunu şimdi söylemek lazım.. En çok bizim canimizi yaktılar, bizde cani yananlari anlayip ona göre bir tavır sergilemeliyiz..Beşiktaşlılik budur bunu gerektirir

3. Şenol ve fiko yanlış yaptı. BJK taraftarı buna kızgın. BJK ilkelerine ters hareketler çevirdiler duvar arkasında . Kıvırıp duruyorlar ikiside. Net değiller . Kupadan elendi, Avrupadan köy takımına elendi, ligde durumu malum. 3 milyar borç. vs.vs.

Hem kel , hem hodur durumundalar . Taraftar buna kızdı . Tamam iyi işler yaptılar ama bunların ardından bir çuval inciri bok edip , gitmenin manası yoktu yani ..... BJK taraftarı bilinçlidirler .... Neyin ne olduğunu bilir . Erman Toroğlu'na gelince ; bir BJK ye değil, GS ve Fenere de sallar . Yandaş kanalda yorum yapıyor kendileri .... Akbil sporu över ve onun şampiyon olmasını ister . Spor da ayarı bilinçli insanlar görüyor . Malesef burası Türkiye .Nerden geliyor bu paralar Başak spora ? Taraftar yok , forma satışı yok , o yok bu yok !!! Ama akıyor maşallah paralar .bizde yedik bu gelişmeleri .... Geri zekalıyız ya !!!!!!
    Şeytan uyuyakaldı bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düştü şeytandan.Biri paraya yapıştı,diğeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra şeytan hiç bir iş yapmadı.

4. BJK, Konya karşısında şahene oynadı ama Konya 'nın lehine 3-2 sonuçlanması gerekiyordu maçın. İnce ayar çektiler maça . Her baskın oynayan kazanamaz bilindiği üzere . Bazen şans ve ayarın fonksiyonu olur neticeye . Bu maçta ayar etkisi tecelli etti .
    Şeytan uyuyakaldı bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düştü şeytandan.Biri paraya yapıştı,diğeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra şeytan hiç bir iş yapmadı.

5. aslında ben gsliyim. ama hissesini hiç almadım bunu da alırken fiko ve ş.güneşe güvenip aldım aslında güven,m boşa çıkmadı ş.ligi vs başarılıydılar ama hisse düştü o ayrı. ş.güneş bence türk teknik direktörleri içinde en başarılısı. elinde ki kadroların hepsini parlattı istisnalar vardır. ancak son zamanlarda epey yıprandı. arka tarafta artık ne oluyor bilemem ben o ayrı. o kadar adam satıldı paralar ne oldu? gerçekten hisse fiyatına bakınca hayret ediyorum. maliyete gelse vereceğim dahada işim olmaz. dün kagawa var elinde yani 2.yarı al oyuna şu anda en efektif oynayan oyuncu olur kagawa eğer oynatılsa. 15 dakika kala alıyor. adam gene de attı. gol nasıl atılır gösterdi. burak çok iyi onu da ş. güneş sayesinde aldılar güveni var iş yapıyor. o olmasa zaten şimdi 4-5 falandı herhalde sıralamada. ama dün yapılan bence de ayıptı ş.güneş yuhlanmamalı. yani iyi şekilde gitmeli. belki gene gelir futbol bu. lafları çok uzatıyor 2 saat sonra 1 saat toplantı vs. ne gerek var. 10 dakikada söyle çık. türk t.direktör gelmeli tekrar sergen olabilir. benim favorim o. olmadı guti neticede biliyor kulübü. ama yapabilir mi o var tabi.neyse hisse çıksada şurada futbol konuşsak sadece. trabzon desen sıçtı batırdı bedelli desen eline yüzüne bulaştırdı. fener tekrar bedelli korkusu var. gsray elde ki kadro maliyetli ş.ligine gidemezse naneyi yer. bjkas mütevazi maaşlarla kadro kurmalı. şu yapılandırma ne oldu ses seda yok. para hiç oldu burada. neyse bir süre yazmayacağım zaten yazanlar 3-5 kişi burada. ky falan ben çok olduğunu sanmıyorum öyle gözüküyor.

6. Doğru dersin emperador kardeşim . Zaten spor hisselerine güven yoktu . Son bedellide Tspor büyük soyguna niyetlenince .... Acaba ; FB , GS , BJK de böyle yaparmı alarmı başladı ... ( zaten soyuyorlardı da ) ama Tspor çok kökten girdi yatırımcının damarına ve kanlarını bir anda içince millet şok oldu . Müthiş soygundur Trabzon'un yaptığı . Ancak çoğu kimse rüçhanların yanma pahasına bedelliye katılmadı . Şimdi BJK de aynı korku var . Acaba BJK de Tspor gibi yaparmı ? Sağ duyum ve mantığım yapmaz diyor kesinlikle ama fiko ya hiç güvenmiyorum bu Ada'm çok tehlikeli ne yapacağı belli olmaz bunun . Fazla hisse almamak lazım . Ben de 1.63 den az bir şey aldım numunelik . Tspor böyle yapmasa belki daha çok alırdım . Tedbiri ve dikkati elden bırakmamak gerek . Etrafımızda sahtekarlar cirit atıyor . Cebindeki beş kuruşa göz dikmişler . Aman dikkat diyorum . BJK çok ucuz mu ? Evet çok ucuz ama baksana olan biten durumlara .... diğer spor hisseleri de ucuz . Ne halt edeceği belli değil hiç birinin .

7. 1,57 ye tekrar değdik. İkili dip oluştu. Buradan döndük döndük . Dönmezsek ilk durak 1.53 civarı . Sonrası son durak 1.39 olur. (Bedelli medelli olmaması halinde) olursa başka rakamlar konuşuruz. Zaten bu düşüş de bedelli sermaye artırımına gider diye oluyor . Normalde 2 liranın üstüne çoktan atmalıydı. Tspor bütün spor hisselerini yaktı .

8.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    1,57 ye tekrar değdik. İkili dip oluştu. Buradan döndük döndük . Dönmezsek ilk durak 1.53 civarı . Sonrası son durak 1.39 olur. (Bedelli medelli olmaması halinde) olursa başka rakamlar konuşuruz. Zaten bu düşüş de bedelli sermaye artırımına gider diye oluyor . Normalde 2 liranın üstüne çoktan atmalıydı. Tspor bütün spor hisselerini yaktı .
    191-157 ye geldi gene. ne iştir anlamadım. madem böyle olacaktı niye 1,91 gördü? can sıkıcı satmamak için kendimi zor tutuyorum. yani 2 katı olacakta maliyete gelecek...

Sayfa 448/730 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •