Kar yazabilir.
Kar yazabilir.
Akşam çok konuşan olur. Bilanço iyi beklenti şöyle böyle diye.
O kız buraya gelecekk.demiştik.2.30-2.35 aralığı) gene haklı çıktım.sabreden derviş.sistem işliyorr.
Sen al ne oldu şilepler ağzına kadar mal mı doldu yukarıda boşaltamadın mı bu sefer.E hani gelene geçene çakıyordun.Yaw arkadaş bir de bir dediğin bir diğer dediğini tutsun ya.Sende hoca sın iki oku üfle elinden hiçbirşey gelmiyorsa.
Tahtadaki arkadaş velevki akşam bilanço olumsuz geldi.O zaman bile istediğini elde edemeyeceksin.Hadi bakalım hayırlı işler bol güneşler.Ha olurda güzel bilanço gelirse kimse kelime edecem diye de beklemesin.Benim Yd zamanı bu işlerden ağzım yandı.Bundan sonra her koyun kendi bacağından asılır.
Her Allahın günü aşağıya kapanış yapan yatırımcı dostu Gedik aracı kurumundan da Allah razı olsun.Burada bazılarına dokunmayan bana hiç dokunmaz bundan sonra.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Var var ama burada millete yutturduğun yazıları alt alta kopyalayıverecek olan var.Ne zaman ne yazdığını sanırım bazen unutuyorsun.Şimdi biz seni torunlarına malını bırakacak bir yatırımcı olarak mı değerlendirelim.Yoksa her tarafa çekilebilecek muazzam grafiklerini mi?Yoksa şilep gemi yanaştırdığın trader edası yazılarını mı?Yoksa geçen gelene geçene malı çakıyormuşsun ya.Hangisi.Bak çok açıklayıcı ve anlatıcı oldu.Bakmasını görmesini bilene orada jeneriklik yazıların var arşiv denen bişey var duruyor.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri