Sayfa 1475/1527 İlkİlk ... 4759751375142514651473147414751476147714851525 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,793 - 11,800 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Beklenti yarattirdilar. 2018 sonunda fetö davalari bitecek dendi. Adamlarda o beklentiye 1 ihtimal defiler aldilar. Gel gorki bitmeyi 2019 da biterse op tepene koy. Adamlar bir sey yapmadi yani.
    2.50 ye gelir demedim 4.30 a olaki gelirse bnm icin 2.50 de gelmis demektir. Yani hergun olecegimize 1 kez olelim. Citinin mali bitince gun ici aldigini ertesi gun satiyor. Baska hikaye yok. Tahtaya baskisi yok ama alanda bunlarmis hocam. Bunlarda almayinca gitmiyor. Saglam foncu gelmiyor. Niye gelsin ki. Bitmeyen beklenti var bunda
    Dava konusunda arkadaşlar beklenti içine girmeyin çok daha uzun sürebilir malesef.

Çok basit davalar bile normalin 3-5 katı daha uzak bir zamana atılıyor malesef..
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

2. birde şu ara yabancı borsalar gayet güzel giderken biz eksideyiz bu ara hep seçimdi şuydu buydu bahanesi ile

yarın seçim biter tam düzelecek deriz bu sefer dış piyasalar düşer biz yine düşeriz

benim umudum yok açıkçası ilk fırsatta düz insan moduna geçicem bende direk al dolar yat unut ekonomi moduna geçicem
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3. Kozalaklarin yeteri kadar hikayesi var. Beklentide sorun yok ama sahiplik cok onemli o iş bitmeden kozaadan 1 tl kazanilir 2 tl birakilir. Bu kozal yillikta 2 milyar tl kar etse ne olacak ki. Bosa gider maalesef. Neyse elbette bunada gunes dogacak sabir.

Sn denizkiraz eregli icin tebrikler

5.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Kardemirin 2 ayda 2.10 düşeceği kimin aklına gelirdi? .. vestelin 13 lerden 5 lere.. bankalari hic yazmıyorum son bir senedeki hareketlerini.. kozaa allah korusun ama artık herşey mümkün bu borsada maalesef.. kozaa 3 lere gelirse ben de birkaç damar değişir tabii yetistirebilirlerse..
    Dur Hocam,damar mamar ne diyosun...Allah korusun..
    Moral bozmamak lazım..Geçecek elbet bu günlerde...Sakin,sabırlı...

6.  Alıntı Originally Posted by araboga Yazıyı Oku
    Sn denizkiraz eregli icin tebrikler
    Hocam sen tabelaya bakmissin ilk 15 dk da operasyonlar tamam idi. 10 kademe az ve öz

7. Kıymetli Deniz Kiraz hocam. Ereğli’nin muhtemel yolu nedir? Bir grafik ve yorum rica edebilirmiyim? Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Kardemir 2 sene önce 1 Tl idi

Kozaa ise 7 sene önce 5,6 seviyelerinde idi
    Bakin bu yonden cok haklisiniz.
    Arti 7 sene onceki temel gostergelerle karsilastirirsak 7 senede kazandiklari ortada.
    Insanlara 2 ye gidecek algisi yaratmak ilerisi icin cok buyuk veballeri almak demektir.
    Kasim ayinda 5 lira altina gelmisti ve ordanda yukari tepki gostermisti.
    Tahminim en dusuk gorecegimiz yer 5 lira olur.insallah.
    Benim anladigim bu kozalaklar indikatorlere islerine gelmeyince hic olumlu tepki vermiyor.
    Bakalim persembeye kadar cikis olacakmi?

"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."

NELSON MANDELA

Sayfa 1475/1527 İlkİlk ... 4759751375142514651473147414751476147714851525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •