Sayfa 681/999 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Telefonda şuan Huwainin rakibi yok...10 bin tl edecek telefonu adamlar 1500 tl satıyor...

Acık ara öndeler şuan kalite ve fiyatta...Tartışmasız bir konu şuan...

Bu fonun yıllık yönetim ücreti %2,9
    Portföyünüzün %3'ünü kar veya zarar her durumda masraf adı altında alıyor.
    Bu nedenle uzun süre tutmak pek makul görünmüyor, kısa süreli değerlendirilebilir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    3 yıldır LG kullandım dokunmatik ekranı eski hassasiyetini kaybetti gittigidiyordan 1650 liraya aldım imei numarası falan devlette kaydı var sadece Huawei Türkiye garantisi yok normal garantili fiyatı 2200 civarı yağ gibi kayıyor dudu abi tavsiye ederim
    2019 olan mı?
    https://www.epey.com/akilli-telefonl...mart-2019.html

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    11 mart 2019 patates kararnamesi sonrası gazeteci erdem atay'ın ortaya çıkardığı gerçek.

1>> aralık 2018 sonunda tarım bakanı bekir pakdemirli, "'bu ‘saman ithal ettiniz, buğday ithal ettiniz’ diyenlere karşı şunu söylüyorum, türkiye’de para var ki ithalat yapabiliyor" demişti.*

2>> sonra ne oldu? tarım bakanlığının 25 ilde, tam 141 bin 650 dekarlık alanda patates ekimini yasakladığı ortaya çıktı. gerekçe ise çok basit: hastalık!*

3>> daha fazla hastalık (!) patateste sıkıntı çıkarınca ve türkiye'ye de patates yetmeyince ne yapılır? hem taze hem de dondurulmuş patatese ithalat yolu açılır. peki ne oldu? bugün patates ithalatı gümrük vergisinden muaf tutuldu. 200 bin tona kadar patates ithalatının önü açıldı.

4>> şimdi gelelim d*****n kuyruğunun koptuğu yere...

dünyanın en büyük dondurulmuş patates üreticisi kim? kanada merkezli küresel mccain food şirketi. peki bu şirketin ortadoğu danışmanı kim? tarım bakanı bekir pakdemirli!"

dipnot: (bkz: yerel tohum satışını yasaklayan bakanlık)

https://eksisozluk.com/entry/87606458
    Geçen gün malum şahıs "tarım alanlarını betona çevirmek vatana ihanettir" diyordu. Yukarıda anlatılan ne oluyor onların gözünde acaba?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Aynen budur rengi siyah olanı aldım iPhone a çok benziyor kullanım tarzı olarak baba telefon

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Telefonda şuan Huwainin rakibi yok...10 bin tl edecek telefonu adamlar 1500 tl satıyor...

Acık ara öndeler şuan kalite ve fiyatta...Tartışmasız bir konu şuan...
    oneplus 2.5 senelik telefona hala güncelleme veriyor. huawei veriyor mu ?

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Evet bahsettiğim fon bu mt neredeyse 1 yıldır bana bu fonu öneriyor
    1 Yıldır Söylediyse İyiki Girmemişsiniz Geçen Seneden.
    Yılbaşından Beri İstiktarlı Gitmiş MK %91.31
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    1 Yıldır Söylediyse İyiki Girmemişsiniz Geçen Seneden.
    Yılbaşından Beri İstiktarlı Gitmiş MK %91.31
    mt önerdiği zaman zaten hiç merak edip bakmadım bile bu ara forumda fon muhabbeti döndüğü için bende paylaşmak istedim bi ara yüzde 30 üstü getirmiş işte o aralar bana önerilmeye başlanmıştı

Sayfa 681/999 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •