Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Arama sonucu : 3466 madde; 1 - 8 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Başkasının şeyiyle gerdeğe girildiği konusunda bir itirazınız yok o zaman.

Tğrkiye'nin borcu şu anda makul görünebilir ama büyüme durunca, kurlar fırlayınca, döviz borçlanma faizleri tavana vurduğunda o rasyo bir anda % 100'e yaklaşacaktır. Türkiye'nin en büyük sorunu borcu şu anda az görünse bile karşılığının beton olduğudur. Yani aldığımız borç batmıştır, bir karşılığı yoktur.

O bahsettiğiniz kamçı bu halkın sırtında şaklayacak o zaman da bu iktidar kaçacak delik arayacak, unutmayın.

cevabı verdim ama yeterli gelmemiş demekki size

chp zihniyeti işte bu . krız olsun vatandaş kamcı yiyip gelip sizi iktıdar yapacak zannediyorsunuz benim projem şu ben iktıdara gelirsem şunları şunları yapacağım demeyin . devşirilmiş adaylarla milletin karşısına çıkıp her defasında boşuna rezil olmuyorsunuz akpartililerin bi davası var ve bu parayla pulla krızle yok olmayacak

hele Kılçtaroğlu gibi biri o koltukta olduğu sürece sittin sene iktidar yüzü göremiyeceksiniz vesselam

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    cevabı verdim ama yeterli gelmemiş demekki size

chp zihniyeti işte bu . krız olsun vatandaş kamcı yiyip gelip sizi iktıdar yapacak zannediyorsunuz benim projem şu ben iktıdara gelirsem şunları şunları yapacağım demeyin . devşirilmiş adaylarla milletin karşısına çıkıp her defasında boşuna rezil olmuyorsunuz akpartililerin bi davası var ve bu parayla pulla krızle yok olmayacak

hele Kılçtaroğlu gibi biri o koltukta olduğu sürece sittin sene iktidar yüzü göremiyeceksiniz vesselam
    İktidarın savunulacak tarafı kalmamış ki yalnızca muhalefetin eksikliklerinden dem vuruyorsunuz.

Bir de dava demez misiniz? Bi gülme geliyo,

Yahu dava mı kaldı? Filistin davası vardı, Mavi Marmara'da İsrail'e satıldı.
    Bir Çeçen davanız vardı, Rusya'ya satıldı.
    Bir Suriye cihadınız vardı, o da Rusya'ya satıldı.
    Bir Uygur davanız vardı, Onu da Çin'e sattınız.

Geriye kalan tek dava yandaş müteahhitlerin elinde patlayan konut stoku. Fakat onun da alıcısı yok, bu nedenle de hükümetin başını yiyecek. Muhalefetin beceriksiz olması da bu gerçeği değiştirmez. Gerekirse akp yeni parti yavrular ama başımızdaki zihniyet her halükarda siyasi olarak erir gider.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •