Originally Posted by
salvadore_xp
Hocam, içimiz karardı. Biz de senin gibi batmışızdır; ama sen zararına çok bırakıp gitmişsin hocam. İnşallah piyango bir kağıtla yaptığın tüm zararı alirsin inşallah
Allah razı olsun kardeşim de,ben çok zor iflah olurum....her hareketim ofsayt,bu kadar şanssızlık olmaz,olamaz....Bir kere kâr ederek sattığım hisse yok,hatta bırak kârı,aynı fiyata bile razıyım...ana sattıktan sonra ,domuz gibi giderler...srvgy, 2 yıl tuttum. 60 bin zarar yazdım.ben sattım, burak zararı kara bile geçirmişti.say day bitmez...fazla uzaatmayayım.kendimden nefret eder hale geldim.inanın hergün ters köşe olduğum için yeni bir günün gelmesini artık istemez hale geldim.
Size bol kazançlar....Bu ******** patronlara karşı uyanık olun...ben de 7 yıl önce bulaşmışım esemden ve de mzhld,eplasın üçkağıtçı karşınlarından darbe yedim.Spk ya güvenmeyin,sözde bizim esems için mahkeme açmıştı, halen bir tık yok,zamanında ok kadar uyarı yaptık,patron şirketin içini boşaltıyor diye,, hep aynı basmakalıp cevaplar geldi,aradan yıllar geçti,bizimle dalga geçer gibi,halkıymışsınız dava açabilirsiniz dendi....hükümetin asyab ı daralmasından sonra bende bu hisseden aldım,sonrasını biliyorsunuz....halen tık yok...anlayacağınız benim bu halde olmama sebeb bir kendimsem,diğeri de devlet baba ve kurumları.....[emoji35] Karar sizin,Allah'a emanet olunuz.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri