Bakan Elvan : Enflasyonda son 4 ayda çok ciddi düşüş yasıyoruz /NTV
Bakan Elvan : Enflasyonda son 4 ayda çok ciddi düşüş yasıyoruz /NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Elvan : Gida fiyatlarındaki artışda bir çok sebep var ama en önemlisi mevsimsel etki ayrıca meyve sebze üretiminin en önemli merkezi olan Antalya ve Mersin’de ciddi hava muhalefetleri yaşandı bununda önemli etkisi oldu . Bunu fırsat bilen karaborsacılar ortaya çıkınca hemen müdahale ettik ve tanzim noktaları oluşturduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TuvTürk araç muayene ücretleri :
![]()
Adamlar kafaya koymus secime 5.50 altinda dolarla giredegiz
bir halt olacağı yok.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İzmr'in Alsancak semtinde sokak sanatçısı Erdal Coşkun'a, canlı heykel performansı sergilediği için, zabıta tarafından, Kabahatler Kanunu kapsamında 'çevreye zarar verdiği' gerekçesiyle 153 lira para cezası kesildi. Canlı heykel konusunda 24.5 saat rekoru olduğun belirten Coşkun "Sokak sanatçılarını sokaklardan kaldırmaya çalışmak, onlara seyyar satıcı, dilenci muamelesi yapılması bizi rahatsız ediyor" dedi.
''Bakın ne buldum çocuklar.
Damatın Hazine ve Maliye Bakanlığının web sitesinde İstatistikler kısmında 2018 ortalama dolar kuru 4.82 TL.)
Damata bağlı TÜİK, milli gelirde işine geldiği gibi 4.72 TL'lik kuru kullanırken oluyor bu.''
https://twitter.com/mustfsnmz/status...43337687040000
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri