Sayfa 593/946 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    daha önceki ciroları incelediniz mi hiç?
    2018 yılı cirosu 35 milyon tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.. 5 milyonluk kısmı kira geliri ve diğer gelirlerden 30 milyonluk kısmı ise otel faaliyetlerinden.. otel faaliyetlerinde ise zigana kemerin kapasitesinin %64 te kalması dikkat çekici, bunun yanısıra çeşme tesisinin 2018 de faaliyete geçeceği belirtilirken yine de %16 doluluk sağlamış.. otel doluluklarına göre ortalama gecelik kişi başı fiyatı 250 tl civarında oluşmuş gözüküyor (ağırlıklı olarak zigana kemer içün).. bu sene kemerin doluluk oranlarının en az %80 lere çıkması büyük ihtimal (tekrar 49 yıllık uzatma yapıldığına göre tesisi elden geçirmişlerdir.. ama faaliyet rapırunda bir şey yazmıyor bu konuda). Çeşmenin yıllık kişi kapasitesinin 88000 olduğu göz önüne alındığında doluluk oranlarının da turizm sektöründe gayet olumlu seyrettiği verisinden hareketle (aynı zamanda konaklamada fiyat artışı da söz konusu) bu seneki cirosunun yaklaşık 100 milyon tl olacağı kuvvetle muhtemel.. ancak ciro artışunın kara tam olarak yansıyıp yansımayacağını bilemeyiz.. karşımızda profesyonel h..sız ve ş...sizler var çünkü.. her çeşit katakulliyle karı buharlaştırablirler.. risk almak isteyenler için veriler bunlar arkadaşlar

Günlerdir tektuyu gazlayanların amacı belli oldu. Takke düştü kel göründü. Saygılarımla.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Beni ne kekleyecekler, büyük ihtimalle bu kağıttan para kazanan tek ky benim.Sizi kekleyecekleri zaman buraya uyarı için mesajlar yazıyorum ama kimsenin hoşuna gitmiyor. Alıp satacağım seviyeleri de yazıyorum bu sefer de kendine sakla diyorsunuz. Ben bu kağıdın ciğerini biliyorum, ciğeri 5 para etmez ama yine de para kazandırıyor.0.78 den sattıklarımı 0.72 den almak için bekliyorum.
    Atayburak kardeşim, cidden tebrik ederim seni.. uzun vadeci olarak elinde tutuyorum kapıdı ama sen en güzelini yapıyorsun.. adamların ş..sizliklerini iyice çözmüşsün.. trafe yaparak paranı kaptırmayıp kar yapıyorsun.. helal olsun sana

4.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Atayburak kardeşim, cidden tebrik ederim seni.. uzun vadeci olarak elinde tutuyorum kapıdı ama sen en güzelini yapıyorsun.. adamların ş..sizliklerini iyice çözmüşsün.. trafe yaparak paranı kaptırmayıp kar yapıyorsun.. helal olsun sana
    Sağol kardeşim,ky lar için üzülüyorum böyle olduğuna ama yapacak birşey yok

Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    2018 yılı cirosu 35 milyon tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.. 5 milyonluk kısmı kira geliri ve diğer gelirlerden 30 milyonluk kısmı ise otel faaliyetlerinden.. otel faaliyetlerinde ise zigana kemerin kapasitesinin %64 te kalması dikkat çekici, bunun yanısıra çeşme tesisinin 2018 de faaliyete geçeceği belirtilirken yine de %16 doluluk sağlamış.. otel doluluklarına göre ortalama gecelik kişi başı fiyatı 250 tl civarında oluşmuş gözüküyor (ağırlıklı olarak zigana kemer içün).. bu sene kemerin doluluk oranlarının en az %80 lere çıkması büyük ihtimal (tekrar 49 yıllık uzatma yapıldığına göre tesisi elden geçirmişlerdir.. ama faaliyet rapırunda bir şey yazmıyor bu konuda). Çeşmenin yıllık kişi kapasitesinin 88000 olduğu göz önüne alındığında doluluk oranlarının da turizm sektöründe gayet olumlu seyrettiği verisinden hareketle (aynı zamanda konaklamada fiyat artışı da söz konusu) bu seneki cirosunun yaklaşık 100 milyon tl olacağı kuvvetle muhtemel.. ancak ciro artışunın kara tam olarak yansıyıp yansımayacağını bilemeyiz.. karşımızda profesyonel h..sız ve ş...sizler var çünkü.. her çeşit katakulliyle karı buharlaştırablirler.. risk almak isteyenler için veriler bunlar arkadaşlar
    bunlara kimsenin baktığını sanmıyorum!
    herkes ,Çeşme'de ki otel ve villaların 200 milyon Euro'ya satılmasını bekliyor!!!

Açıklamalar

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı 237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı.

Gündemdeki maddenin müzakeresi neticesinde;

İzmir İli, Alaçatı İlçesinde bulunan 80.966 m² yüzölçümüne sahip 167 odaya (96 Standart oda, 6 Suit oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-), 30.09.2018 tarihli finansal tablolarımızda 107.459.454 TL defter değerine sahip Resort Zigana Alaçatı Hotelin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Soner YILMAZ'a 200.000.000 Avro üzerinden satış yetkisi verilmesi hususunda oybirliği ile karar verildi

6.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Cefaks kardes bugun ki alis satisi atabilirmisiniz eger mumkunse, paylasimlariniz icin tesekkur ederiz. Batiyiruz yavas yavas tektu ile

7. Alis satis goren varsa paylasabilir mi arkadaşlar bir zahmet

Turizm patlıycak diyen biri vardı!!!!
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

Sayfa 593/946 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •