Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 97/434 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 769 - 776 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by ferman Yazıyı Oku
    Kubilay sizin gibilerin din düşmanı olmasını normal karşılıyorum artık.. iyi parti ile hdp chp nin yan yana oluşu da normal
    Hayatım koyu MÜsLÜMAN geçti bu kadar tanıyabilirsin yazılarımdan.

Hemende çamur at

Sizin dininizi bıraktım akıllanmıyonuz.

Bir birinizi yiyorsunuz.

artı birde yahudi ve hiristiyanların tuzakları var buna ragmen birleşmeyip bir birinize giriyonuz.

Gelecekte MÜSLÜMAN kalmıyacak bu kafayla

Hiristiyan ve yahudiler yok edecek !!!
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by UMA Yazıyı Oku
    Ataturkun arkasina siginip, her turlu bolucuyle, teroristle, darbeciyle bir olabilmeyi cagdaslik, sorgulamacilik duye yutturmaya calisan. Siyaseten olmus hatta zombi olmus bir zihniyetin kendini avutan, ulkenin hemen her konuda en cahil kesimi olmayasiniz...

ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kafayı yedirdiler yahu

ne diyon küfür mü edeyim.

Çözüm süreci ne hendekler ne mahkemeler kurdunuz bu bir

el arapa koridor açtınız

feto itnelerini her yere yerleştidiniz

şimdide menzilcileri yerleştiriyonuz

işid e üç beş kendini bilmez ....

Buzdolabına kaldıran kim?

TC kaldırmaya kalkan kim

Ne MUTLU TÜRKÜM diyen yazıları silen kim

Andımızı yasaklıyan kim.

TÜRKÜM ben ve bunun gibi daha bir çok yaşanmışlar var ve unutmadım.Bak uyarıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kafayı yedirdiler yahu

ne diyon küfür mü edeyim.

Çözüm süreci ne hendekler ne mahkemeler kurdunuz bu bir

el arapa koridor açtınız

feto itnelerini her yere yerleştidiniz

şimdide menzilcileri yerleştiriyonuz

işid e üç beş kendini bilmez ....

Buzdolabına kaldıran kim?

TC kaldırmaya kalkan kim

Ne MUTLU TÜRKÜM diyen yazıları silen kim

Andımızı yasaklıyan kim.

TÜRKÜM ben ve bunun gibi daha bir çok yaşanmışlar var ve unutmadım.Bak uyarıyorum
    Yarı yalan ,yarı yanlış laflarla kendini avutma , gelecek Büyük Türkiye nin olacak ama aslını yitirmiş chp ile değil...Atatürk yaşasaydı ,bu çevrenizdeki kansız ,vatan haini ve bölücülerle işbirliğinin hesabını bu chp nin yöneticilerine fena sorardı...Şimdiki chp nereeeeee, Atatürk'ün kurduğu chp nere...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ahlaksiz dintüccarlığı derdindeki yaratıkları adam yerine koyup cevap yazmayın

Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Yarı yalan ,yarı yanlış laflarla kendini avutma , gelecek Büyük Türkiye nin olacak ama aslını yitirmiş chp ile değil...Atatürk yaşasaydı ,bu çevrenizdeki kansız ,vatan haini ve bölücülerle işbirliğinin hesabını bu chp nin yöneticilerine fena sorardı...Şimdiki chp nereeeeee, Atatürk'ün kurduğu chp nere...
    Hangisi tek tek yaz.

Yazamazsan.

Hala yalanlarınızda boğuluyorsunuz.

Ve şu an hayatta olmayan ATAMA'da gömlek biçiyonuz.

Bu durumlara hayatta olaydı gelmezdik zaten.

Üretim yapamayan büyük TÜRKİYE şaka değilmi?

Karakter nerede???
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bakın ben namaz kılıyorum ben muhafazakarım bana oy verin mım mııımm.. bu kadar da ucuzluk olmaz ki..
    Bize ne senin tanrıyla aranda olandan... ya bu tanrı bu kadar kendini kullandırtıyor bir şekilde savunamıyor kendini lafa geldimi yok islamda vesile sohbetleri yok bilmem ne.. hepsi zırva.. çok tanrı geldi geçti bu topraklardan sırada sizinkinde..
    chp de hdp liler varsa bunun suçlusu kim baykal a kaset kumpasını kuran kim?
    hdp akp on yıl oynaştınız 12 bin güvenlik görevlisi öldürüldü dalga geçer gibi biz artık devlet istemiyoruz özerklik istiyoruz türklerden haraç alacaz dediniz! lafım size diğer hainlere! şişşşt kürtçüler bu lafta sizlere!! O toprakları sizlere de yedirmeyecekler! Bu adilerle de açılım adı altında on sene oynaştınız!
    Şimdi işin içinden çıkın bakalım yarın nasıl aydınlanır diye!

7. Her kesimden hain-gerizekalı dolu ya günde bin tane küfür ediyorum, bu ne profili düşüklüktür.. el birliğiyle bu günlere getirdiniz başınıza gelecek var yakında.
    Gezi de baktılar halk uyandı uyanıyor kıpırtı var, hemen sol fraksiyonların içine kürtçülüğü yerleştirip(kürtçü değilsen sosyalist değilsin mantalitesiyle) gerçek solcu anarşist kesimi de saf dışı bıraktılar. Üniversitelerde hdplilerin borusu ötüyor. Bu kadar bencil profili düşük bir toplumun başına gelecek var yakındır!

8. 14 Mart Perşembe 10:03 ELEKTRİK, GAZ, BUHAR VE İKLİMLENDİRME ÜRETİMİ VE DAĞ. SEKTÖRÜ ENDEKSİ YILLIK %1,7 DÜŞTÜ

14 Mart Perşembe 10:02 OCAK'TA İMALAT SANAYİ SEKTÖRÜ ENDEKSİ YILLIK %7,5 DÜŞTÜ

14 Mart Perşembe 10:01 OCAK'TA MADENCİLİK VE TAŞOCAKÇILIĞI SEKTÖRÜ YILLIK %7 DÜŞTÜ

14 Mart Perşembe 10:01 SANAYİ ÜRETİMİ OCAK'TA YILLIK YÜZDE 7,3 DÜŞTÜ

durum budur ve çıplaktır ortadadır...

Sayfa 97/434 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •